Pokrenite se
0

FitPass i UniCredit Bank: Brži put do zdravlja i boljih odluka

Najpoželjniji poslodavac u finansijskom sektoru, UniCredit Bank, odlučila je i ove godine, nakon prošlogodišnje uspješne saradnje, FitPass ponuditi kao dodatni benefit svojim zaposlenicima.

U sklopu wellbeing programa, osim FitPassa, za svoje zaposlenike ponudili su i mogućnost psihološkog savjetovanja kao i razne izazove (prestanak pušenja cigareta, zdravije hranjenje, skupljanje kilometara u planinarenju i sl).

Sve ovo za cilj imalo je dodatno potaknuti zaposlenike za brigu o svom psiho-fizičkom zdravlju kako bismo svi mogli biti najbolja verzija sebe.

Ovo je dodatni pokazatelj kako UniCredit Bank nastoji svojim zaposlenicima pružiti ugodno radno okruženje i prostor za napredak i usavršavanje i u poslovnom i privatnom smislu. S obzirom kako je poslovanje UniCredit Bank rasprostranjeno po cijeloj državi FitPass je odlično rješenje kako bi svi zainteresirani zaposlenici mogli imati mogućnost treninga u svom gradu.

FitPass je ove godine, pored članarine s kojom korisnici mogu koristiti preko 100 sportsko-rekreativnih objekata na području preko 10 gradova širom Bosne i Hercegovine, implementirao dva noviteta za svoje korisnike, a to su FitPass aplikacija i FitPass Loyalty Klub, što zasigurno predstavlja prednost prilikom izbora benefita. FitPass Loyalty Klub podrazumijeva da svaki aktivni FitPass korisnik ima mogućnost da iskoristi raznorazne popuste i pogodnosti kod partnera, kao što su: sportske trgovine, trgovine zdrave ishrane, trgovine sa suplementima, te mnogi drugi partneri sa kojima dijelimo istu ideju, a to je – zdravi način života!

S obzirom kako fizička aktivnost pozitivno djeluje na fizičko i mentalno zdravlje, kao i da je dobar alat za socijalizaciju s drugim korisnicima ovaj benefit kao takav zaista je koristan s mnogo aspekata. Svaka osoba želi raditi u što boljem okruženju i biti među pozitivnim ljudima. Redovne sportske aktivnosti utječu na bolju komunikaciju zaposlenih, što dovodi do rješavanja problema timskim radom, a podstiču i produktivnost i efikasnost samih uposlenika. Ljudi vremenom postaju prisniji i odlazak na posao ne predstavlja obavezu već zadovoljstvo. FitPass upravo pomaže na ovom putu.

U zdravom tijelu zdrav je duh! Pokrenite se već danas i uzmite zdravlje u svoje ruke!