Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast.zanimljiva atrakcija i dobra reklama za firmu!
Čuj matica..matica je kod pčela,ovo je navrtka!
toliko gladni ljudi oni prave sarafe koji kostaju 30.000km
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nebi nasim umnim bogaljima i nehljebima ugodio da si pita. Lik, vlasnik uspjesne fabrike, odlucio da SVOJIM parama uradi nesto originalno, napravio fenomenalnu reklamu za svoju firmu, stvar koja ce biti predmet medijske paznje i koja ce da plijeni poglede. Krajnje originalno i kreativno. Al nasi umni bogalji hiljadu i jednu manu nadjose, sto nije ovo, sto nije ovo... Koji ste vi qurac da upravljate necijim parama?
@jokashmokash finta je što je to matica od inoxa tanke debljine i što je navoj iz djelova, može je napraviti takvu svako ko ima aparat. U americi je orginalna kao što su i obične matice, ovo što su oni sklepali nije m od matice
@Bosanac83 A od kuda ti to znas?? jel pise to u tekstu? il mozda ti imas neke nama nepoznate detalje? Pa napravi ti bolju kad je tako lahko, pa budi ti malo u centru paznje...
Zaista svaka cast
Top ste.Bravo
Svaka cast
Morel kroz vrata?😀 bravo ljudi, respect!
Na sta ces je uvrnuti. :)
Sad uz najvecu dzezvu imamo i najvecu maticu, sta je sljedece... :)
Napravili smo ovaj šaraf da dokažemo da mi možemo da napravimo šaraf odnosno maticu a možemo i maticu i šaraf da napravimo. Možemo i onu schelnu.
S njom dotegnuti jaja našim političarima.
A to ti je kada novinarčići KLIX_a objave ovakvu vijest bez istraživanja !!! TISA GROUP d.o.o.- čiji je vlasnik Nagib Mujkić - u likvidaciji !!! Ovdje nešto dobro SMRDI !!! PS. Svaka čast radnicima koji su ovo napravili !!!
Lako je bilo napraviti maticu, ko ce sada praviti toliki kljuc. Najveci kljuc koji sam vidio je 32-a a ovdje je sigurno 3200-a.
Nema od tog nista. Ovo je sklepano od lima i zavareni spojevi su na slici obradjeni katastrofa. Navrtka bi trebala biti od punog materijala.
I meni se čini da je sama limarija bez sadržaja... Kao i svaki drugi “projekt” kojeg se “majstori” made in BiH dohvate, sve je to odokativno, zalijepljeno, nakaradno... Sjetite se ovoga kad sljedeći put zovnete “majstora” da vam nešto popravi...
ovo upotrebiti balijama za glavu,..da bar zeru pomogne
ovolika ti je kod zene mindja kad ju balija nazigu
Ja dobrog ştofa şto napravışe matıcu od njegaa
Otkad tražim maticu dovoljno veliku za ovaj šaraf ovdje... Hvala vam ljudi!
NAVRTKU idioti jedni novinarski...