Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ce sad promijeniti onu ocajnu web stranicu
@uncas u najmanju ruku je očajna, rade balavice koje veze sa zivotom nemaju i stuhe provjerene. oni i posao nebo i zemlja.
Volio bih upoznati osobu koja se zaposlila prijavom na neki od hiljade konkursa objavljenih na portalu Posao.ba. Kompanije bezveze objavljuju konkurse, traže astronomske uslove i većinom nikog ne pozovu na intervjuu a kamoli da vam odgovore na prijavu za posao. Tuga, jad i čemer.
@Jasmin-93 Svaka cast na komentaru!
@Jasmin-93 mene su zvali, ali za neki fizicki posao, 12 sati se radi, valjda nece niko da radi, i to je jedina situacija u kojoj sam dobio bilo kakav odgovor
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hpćel vam trebat sad radne snage u finskoj ja se javljam odma samo da nemoram papire ganjat
Za nadati se da je prodao za fine pare a ne dzaba
Jel tu radi ona divaisback. Svaki dan 5 storija, bit ce da se u posao.ba naporno radi.
Posao.ba najveće sranje, stranica ne radi, dizajn fuj, mlađahne suhopičle rade selekciju kandidata po svom nahođenju, bez ikakve odgovornosti, vrše diskriminaciju kandidata, po starosnoj i regionalnoj osnovi, odbijaju kandidate i prije nego je konkurs gotov. Školski primjer korupcije.
Neki su bug imali sa kod prijava. Prijavis se na oglas i tek te onda nece zvati, tako da je vjerovatnoca veca otici na biro nego na ove portale.
Valjda više neće zapošljavati samo svoje poznanike.
Ovlaštena osoba iz jednog od biroa jedne sarajevske općine ih je upozorila da su posrednici ,a ne ti koji rade selekciju .Možemo zamisliti kako se sve te prijave interno selektiraju ,pa onda proslijeđuju poslodavcima.Rješenje ,ili bar jedno od rješenja je slanje CV-a ,motivacionog pisma i preporuke prijašnjih poslodavaca direktno na e-mail njihovog HR sektora ili poštom preporučeno ...
Svaka čast za posao.ba i sve zaposlenike i treba vise ovoga i bolje... Sve poslove koje sam dobio, nasao sam preko ove stranice... Samo naprijed.
Konacno!
Kad pročitam komentare i vidim broj lajkova hejterima na ovakvim objavama, ne čudim se nekim političarima što hebu čitavu naciju. I treba gaziti stoku, mater vam se hejterske nahebem
I kazu nema posla :) samo kenjaju online i zale se na sve zivo
Jbt, sad otvorim posao.ba i nađem konkurs Raiffesen banke. Čuj im sistematizovane pozicije - "Menadžer za efikasnost uslužnog osoblja". Šta je to, jbt? Znači posed svog šefa, to osoblje ima i posebnog menadžera za njihovu efikasnost.
Odsad, ko bude preko posao.ba našao posao, očekuje ga finsko radno vrijeme, 6 sati, četiri dana. :P
Prijaviš se na Posao.ba i PRAVAC FINSKA,BA !!!
Eto i nama 4-dnevnog, 6-satnog radnog vremena.
@yebaim toliko samo za spavanje. Ostatak se radi.
Hoce li biti oglasa iz Finske.