Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Perzijci vazda bili civilizacija i narod sa mudima za razliku od komšija arapa
Zbog ovog su mnogi ratovi počeli i mnoge ličnosti platile glavom ( Gadafi) auuuuu kakav udarac za Amere auuuuuuuuuu izbacivanje dolara iz igre
Čuj “zbogom dolari”?! Možete samo sanjati!
Amerima se lagano sveti njihova pogrešna politika i arogancija. Ako u tu priču uđu Kina, Indija i još neke države, Amerima se ne piše dobro.
Bravo
To lokalna valuta nije valuta nego konvetribilni... Bas se nasle zemlje... A Kina nemoze bez Dolara
A onda kad hoce drzava da trguje za nesto sa nekom trecom drzavom daj opet dolare. Jos njihove valute nestabilne, danas ovoliko sutra drugacije...
Niko ne moze da shvati da je ovo u stvari na njihocvu stetu. Rusija proda Iranu nesto za 1000 dolara protuvriejdnosti iranske valute. mozda za 10 dana, sa tim parama moze kupiti 10 dolara :)
Početak kraja Amerike.. Nimalo bezazlen događaj, za pretpostavit je da bi i Kina mogla ici u istom pravcu
Ovo je udarac koni Amerika nece oprostiti Iranu i zrtvovat ce Izrael da tamo zakurlaju.
Mozda nisam bas upucen u bjelosvjetske trgovinske tokove al' mogu postaviti konkretna pitanja: Za koji pimpek se trguje u dolarima? "Kome" se pogoduje? Da imamo ovo sto imamo danas, a to je sijaset nemira na Zemlji? ...
Svako trguje sa onim sredstvima koja su sigurnija. Vidis da niko ne brani da se trguje i sa ovim ruskim parama, samo bi li ih ti prihvatio? To ti je ko mjenice fikreta abdica.
@eVOiMene bi li ti prodao nesto vrijedno 1000 dolara i naplatio to u valuti koja za 5 dan moze imati vrijednost 200 dolara umjesto 1000?
Bravo! Dosta više ćifutima puniti džepove.