Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko im je kriv kad su de fakto zatvorili drzavu od ostatka svjetskog trzista, a pritom zasnovali ogroman procenat ekonomije na nafti. Znas sto jednu Norvesku il Kanadu kao proizvodjace nafte ovo moze dovest do bankrota... A u ovom komunistickom prknu ni toalet papira vise nemaju.
Venecuela je skoro pa jedina juznoamericka zemlja koja se uspjela oduprijeti djelovanju Amerike. Hugo Chavez je toliko puta uspjevao da podnese sve pritiske,a nema sta nisu pokusali da urade,te drzavni udar,te sankcije i opet su se uspjeli izvuci svaki put. Imaju ogromne kolicine najkvalitetnije nafte u svijetu i sta mislite zasto se sad ovo sve desava Venecueli? Poznat scenario od prije?
e moja venecuelo mi to nismo sposobni od 95.
Ove sve zemlje misle da ce nafte biti iducih 100 godina??? 96% budzeta od prihoda naftom??????????? WTF????????
ciganija.
Neka i idu u pizdu materinu i neka propadaju svi ovi što su mislili da je u životu dovoljno imat cijev dugu 10 metara, zabost je u zemlju, montirat pipu i onda pravit zlatnu WC školjku .... E ne moRe, sad se yebite ...
Koga boli briga za Venecuelom!?
Vidi sto mi i nasi krvolovci pucaju minuse nemogu vjerovat, sta volite krv i ove sto ubijaju i napadju druge zemlje, eh pa doce i vama kraj, samo polako ko ceka taj doceka
Teroristicki Ameri i lizaci njihovog pakasa zvani Arapi, i turci bi da cijeli svijet bankrotira smo da njima bude Raj, e nece moci ove noci, falim te ko je god gore na nebu samo sto postoje kina i rusija da mogu kazati STOP ovim krvolocnim zemljama svijeta!!! Samo kad vidim koliko su svijeta pobili nemoze nemoze im se dobro pisat!!!!
što ne kažu stop više????
@GUSTAV1 a ko je stvorio kinu, tursku, rusiju kakve su danas . Da nisu sami probili
ubise ameri i bez oruzja
...potraše ameri preko kamilarskih leđa sve svoje sitnije "dušmane". rusa neće da može.