Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto su firme koje rade vec nake jer imaju kamatnu stopu u plusu “jeftinu radnu snagu”. I zato hifa svaki dan otvara, bingo i ostali njima slicni. A ti se Muzafere kupaj ako vec neces u Njemacku.
DRŽAVNA MAFIJA je Zakonskim rješenjima POGODOVALA BANKAMA prebacivši PLATNI PROMET na PRIVATNE BANKE !!! A te BANKE ostvaruju 80% PROFITA od raznih NAKNADA u PLATNOM PROMETU, čije IZNOSE niko NE KONTROLIŠE ! To potvrđuju i godišnje ASTRONOMSKE DOBITI BANAKA ! NIKO nikad do sad nije ZAVUKAO tako duboko RUKE u DŽEPVE GRAĐANA i FIRMI kao što su to uradile PRIVATNE BANKE kroz NAKNADE uz POMOĆ KORUMPIRANE VLASTI ! OVAKO JE SIGURNIJE !!!
zato što mogu sitnu buraniju satrat.
sve dok je ovaca bit ce i vune....
pa niko nije lud da finansira milionima ratne profitere jer kod nas privredu vode ratni profitere koja kod banka je finansirala novo pecene privrednike je propala jer oni ne vracaju pare oni otimaju jer navika je cudo
Zato sto su politicari unistili privredu.
Daje se tamo gdje se kasnije ima više koristi. Bankari su najlukaviji, nakon političara
Mladom i rastućem biznisu su potrebne pare... takvih kod nas nema ili ima jako malo, zato što je stranačka politika svih stranaka uništila privredu i klimu za razvoj i opstanak novih ili malih firmi. Prema tome nema puno poštenih firmi kojima trebaju pare, a najveći dio firmi koje rade, kradu preko stranaka i vlade, pa im ne trebaju krediti sa kamatom, kad ima džabnih para.
Zato sto lupaju kamate koleke hoce a novac pozajmljuju u Njemackoj po negativnoj kamatnoj stopi. To je kriva vlast!
Zato sto je u privredi pogašeno sve što ima normalne šanse za uspjeh, a opstalo je samo ono što mora opstati i što bi opstalo i da nuklearna bomba padne, opet bi brzo ti isti pokrenuli posao. Takvima ni ne trebaju pare od banaka da ih deru. A kad tražiš kredit, traže ti rodni list od prabebe i pitaju te zašto nije obrađivala njivu zabrdom? Da nije bila lijena ili stvarno se nije moglo? Jer ako je lijena ti prabeba bila, nećeš onda vratit kredit ni ti. Zaj.. bilanse, keš flou itd.
Propustate priliku kroz vlast uspostaviti red i pravdu medju narodima. Imate priliku platiti novcem koji stvarate iz magle, a vi mucite i iseljavate narod. Ako propustate priliku uspostaviti red placajuci maglom, onda necete vise placati maglom aBd ... https://goldsilver.com/hidden-secrets
Zato sto je stanovnistvo stoka ...digo komsija kredit ...e neš vala hocu i ja kredit, kad moze komsija mogu i ja ...a Banke to obilato koriste !!!
Mi smo na super brzom putu da postanemo "Grčka" samo što nama neći imati ko da pomogne. Uzimaju se krediti od da se proslavi rođendad djetetu do da bi se isplatile penzije penzionerima... A sa druge strane 1% bogatih čuvaju milijarde u bankama i daju vjetar u leđa pohlepnim bankarima da još jače zaduže najurednije platiše, sirotinju!
E ovo je značajna vijest, a ne šta je reko Bakir, Dodik i ostali... Sve je ovo igra bankaroida, nije im u interesu da se razvija privreda, daju nam kredite, država s obzirom da nema proizvodnje mora također uzimati kredite za plaće ogromnog aparata i na kraju cemo biti toliko zaduženi da će vladati nama...
Da bi ljudima oteli imovinu, jer znaju da mnogi nece moci vratiti