Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve nekakve milijarde, a obican narod nema ni za vode… Ovi tzv politicari pokradose sve
Gledaj cifara, a nema za vakcinu. Čekate donacije Sinopharma dok ste se vi vakcinisali već Pfizerom.
OPET LAŽNI SDA,PODATCI..PA GDJE SU PARE,SARAJEVSKI UHLJEBI SVE POTROSITE...NASE PARE...70% IH VISKA,NE RADE NISTA
Pa gdje su te pare
Sad ce Fooodil na teren
Ma prestat sve placati dok ne budu vakcine, smanjenje korupcije, drzavna sranja itd, kad ide sve u k**** nek ide do kraja heheheh
Sarajevo u fedaraciji što je Beogradp bio u Jugoslaviji smješna cifra ne znam na čemu ste zaradili Jali i Bubi, Nargilama i Golubovima ? Sve top dok se ne opamete građani Tuzlanskog i Zeničkog kantona.
Odsad treba KS uzimati pare sebi ako FBIH ne bude uplacivala 40 posto budzeta u KS.
ubi sarajevo brašno
Izgradjeno 2 km puta za 3 godine oko kalesije
Sve se nema a čep od nutele se neolizan baca 🤗
joj samo da vas neko obračuna uhljubi jedni!!!! pa cemo opet biti.... 950 000KM potorisli na tolalet papir, pa ce oopet biti 250 000KM potrosli na tidoline i crvsti jogurt!! pa cemo opet 80 000maraka otisli na kuverte...itd itd. PA mtr vm jbm više!!!! znate li bi koliko je 2.7 miliajrdi KM????
Hercegovina debelo iznad prosjeka. Kako sad to ?
Nije nešto, ali bitno da se diže.