Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za 450 miliona se moglo rijesiti hiljadu dobrih stvari :(
presmjesno, a te iste institucije nista ne rade al plata ljeze. Samo ne znam hocel i primjetit da im je legla plata jer su na mjesecnim godisnjim odmorima.
Kad vidim naopako postavljenu zastavu...jesu li vidjeli uhljupi kako su zvjezdice okrenute na grbu,tako treba i na zastavi.
Dakle: Sav novac koji uprihoduju porezni obveznici pojede administracija i DRŽAVA ZA ROĐAKA!! Haram vam bilo
Nije oporavak nego je velika inflacija.
Ma ter i njima i drzavnim institucijama
kad bi skontali da ako daju narodu vece plate vise bi se trosilo veci obrt bi bio i veca potraznja za robom samim tim i vece investicije..a da ne govorimo o kvalite zivota i odlasku mladih. fora je u minimalcu govorim ti evo 20 godina zadnjih..
kad bi upolovili minimalac bi bio 2000km
Kako se lijepo dogovore o raspodijeli ovih miliona
Pola milijarde samo za njihove plate da bi rekli.....mi nećemo raditi, mi ćemo blokirati rad. I tako dok se oni prevrću od ovih para po raznim plažama, a vi radnici prosvjedujte pred tim institucijama.
🎶 nekom zivot srecu noosiii, nekom nista bas
😠
Evo sad kad je blokada drzave totalna, stvari opet isto funkcionisu kao i prije.