Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj kriptovalute COinbase, lol
S. Š. garant travnički student/ica, prije koji mjesec 'dolar devalvirao zbog nize inflacije', sad evo Coinbase kriptovaluta. Kazem ti ja fataj se tekstova o fudbalu ili influenserima.
Coinbase nije kriptovaluta nego mjenjačnica koja ostvaruje profit.
E cuj kriptovaluta Coinbase? Strucnjaci, takva ne postoji, Coinbase je mjenjacnica.
Šuška se da Fadil N. ulaze u kriptovalute jer je to jedan vrli strucnjak ekonomske struke 🤣🤣🤣🤣
Ma bitno je da je bošnjo rkao da su kriptovalute prevara i da nema od toga nista. Tako da drzite svoj novac u banci i gledajte kako ga inflacija jede
Nije prevara? Pogledaj kretanje cene Lune u zadnjih 7 dana i UST stablecoin koji treba da bude jedan za jedan sa dolarom.