Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kad je bal nek je maskenbal
Moze lik jos godinu ili dvije glumiti nekog frajera, kad Njemacka i ostali prebace sve na LPG onda ce Rusija nazad u srednji vijek
Ovaj sve što obeća slaze.Ima li išta da nije slago u zadnja dva mjeseca.Tip bolestan
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja imam onih jugoslovenskih dinara punu vreću moRe li u njima
@ikar Kazes da je euro postao bezvrijedan koji je istao isti za razliku od rublje koja je izgubila 20 puta na svojoj vrijednosti.
Za svoju robu traze svoju valutu,sta je tu cudno
Jebi se više i ti i tvoj plin.
Jebi se više i ti i tvoj plin.
Ako bas nemate Rubalja moze i koja kila botoksa.
Bravo PuTINE
može li u kunama iz vremena NDH,moj mi đedo ostavilo nekoliko tisuća kuna iz 1941,deder javi putine,dogovorit ćemo se,ljudi smo nismo srbi.
Ne dotiče me
Vidi brata na slici, nije mu do zivota.
Kak'a je to valuta ba ?
Bit će okorci u Berlinu 100E po buntu...Što siješ to i žanješ
Ma neka su i 500E, vrijeme je da se otkači zločinačka ruska nafta i plin, ni za upaljače ga neće moći prodati. To i jeste dio zločinačkog plana, 20 godina se spremaju, navukli Zapad u gasnu klopku pa su mislili da će ovi da šute i gledaju kako Putler satire sa zemljom okolne zemlje i narode.
Putkoo :..đaba su ti prijetnje..., Pogled i izraz lica na slici , sve ti govoriii..."Navukli su te.."...i sada će te, polako ali sigurno.."...uništitii...Tvoja Rusija će biti bankrotirana i demontirana..Ono što je Čerčil zagovarao na kraju 2Sv.rata , sada se ostvaruje...Potrajaće.. , ali...spasa ti nemaaa...
@ArasBL...Idiota kao ti , koji ne vide dalje od svog nacional.srp.ruskog-čet nosa , puni su svjetski kazamati , gdje izdržavaju višedecenijske kazne za ljudskom umu nezamislive zločine , uključujuči i genocid...Takvima ne treba brašno ni ulje, oni jedu "korenje"...,jer su "nebeskiii"...
Kad Rusi skinu Putina, a to će biti ubrzo Usa I GB ne smiju dozvoliti nekog novog Putina. Rusija se mora podijeliti na više malih država i time bi prijetnja slonodnom svojetu konačno bila otklonjena
Mozel BiH marke ,mnogo su jace. Ima i Eura i Dolara. Nepali Mr Put-in. Okay idemo dalje🤣🤣🤣🤣
On je klasicni primjer siledzije, a ovakvo ponasanje je pokazatelj koliko je Rusija ocajna, i da je u velikim problemima. Iskreno se nadam da mu niko od sankcionera nece popustiti. Nece jos dugo trajati, samo ce se urusiti cijeli sistem, i to ce biti kraj Rusije, a onda pocinje mracno doba. Naravno, govorim o ekonomskom aspektu.
u BIH ne treba plin. Svi skupa za isto vreme upali mo nargile to kad razdimi cjeli region I u grije cjelu zemlju biće njemacka ljubomorna.