Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam siguran da je većina Grka shvatala sta bi značio prelazak na Drahmu. Za gospodina Varoufakisa nebi znaci mnogo jer on ima love, vjerovatno ima i njegova familija, ali obični Grci se nebi dobri proveli. Tako mala zemlja koja malene ne proizvodi ništa svoje, i 90% robe uvozi imala bi ogromna poskupljenja nakon prelaska na oslabljenu Drahmu. Sve od obične Nutelle pa do svakodnevnih uredjaja poput telefona, televizora, medicinske opreme itd itd... Sve bi preko noći poskupilo i postalo nedostupno većini...
Fascinira me koliko komentatora uopste nije shvatilo tekst. Mozak se ukljuci samo ako se spomene rat, Dodik, Bakir i sl. U ostalim slucajevima prsti kucaju komentare samostalno i bez veze sa mozgom.
Može ministre, samo se pripremi na nosač aviona Džordž Vašington u avliji.
nema sta..dobro je opet osmislio..vidi se da nije glup...ali stas kad nemas prave ljude oko sebe...da to podrze
ovaj je uzeo najveci talk kakvi su to levicari kad studiraju po Americi ovdj nesmijes nato ni pomisliti
To je financijski exper a ne kao kod nas experti prebacuju iz džepa u džepove.
Brus Vilis....na horsu
Svima vam zelim mir.
ufff zestok igrac