Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Riješite cips pod hitno,čekamo po dva sata da bi izvadili jedan dokument. 21.vijek!!!
Jel ova sponzurusa jos hodaa po svijetu sa drzavnim autima i rotacijama ?!?
poćeo mačak gradit a inflacija nikad veča
Hajmo sad za sve općine u FBiH izvještaje sa vijeća, usvojene rebalanse itd... koga briga izvan Sarajeva o lokalnim stvarima stvarno??
Imas ulica gdje nema trotoara za lijeka, lezeci policajci fale na pola ilidze gdje ih treba, a tamo gdje ih ne treba ima po 4 u nizu. Itd.
Naselje Pejton, na nekoliko mjesta je voda curila mjesecima,.pukle cijevi, na nekima i kanalizacija, isto tako barem mjesec. Osim sto su oznacili mjrsta za parking, da ostale mogu lakse kazniti, u pejtonu nista novo. Svako naselje bi trebalo da ima jedan sportsko rekreativni parkic, tipa onog na stojcevcu, sa ljuljom toboganom, klackalicom, i po kojom sipkom da se djeca i omladina zanima nečim.
Većinom Butmir i Hrasnica, Ilidža centar, šta je sa Pejtonom i Otesom ima li glasača tamo???Neki sportski teren djeci, park, nešto barem, do škole nemaju trotoara, bus vozi kad mu se ćefne , samo nove zgrade niču i kafići...
Krece se sa centrom i najvecim ranama, onda ide periferija. Polahko.
Izgleda da je mladom načelniku prioritet hrasnica i Butmir, ostale dijelove ilidze ko šiša, najviše glasova je dobio iz rakovice od mostarskog do rakovice izgleda kao da je nuklearna pala. Ulica nije asfaltirana 30 i kusur godina, rupa do rupe, kanalizacija nesređena, prljavo smece na sve strane, nema sadržaja za djecu nema parkova za igru i tako dalje, sljedece izbore neces dobiti ni 10%sto si dobio prosle izbore..
Bolje bilo sta graditi nego nista …..
Toliko o tome kada mislimo da je CIPS u nadleznosti Opcine… Nek vam je bio onaj ljakan iz SDA dobar
Za ovog sam glasao samo da skinemo SDA bagru sa vlasti, glasao sam sad i nikad vise
Imate javno preduzece zahvaljujuci covjeku koji vam je nakon skidanja SDA sa vlasti ostavio na kontu milion KM i citav vozni park i mehanizaciju. Kad je imenovan za direktora javno preduzece nije imalo ni kancelarije.... a vi se rasipajte sa budzetom...mnogo precih stvari stvari ima... CIPS u posti 20 i kusur godina...
Nipovac je to moj brate
Ja sam vjerovao da ce ovaj Muzur malo transparentno trositi budjet na sve MZ ali nije ni blizu , pojedina naselja nemaju osnovnu infrastrukturu a u centralnu Ilidzu , Hrasnicu i Butmir ulaze 70 % budjeta
Ne znam iz kojeg naselja dolazite, ali licno znam da se ulaze i u Otes napr?
A vidi ovog kriminalca sve ti j… Mrs bagro izdajnicka prokleta. Narodne budzetske novce krcmite i sebe u projekte ugradjujete, a niste u stanju smece pocistit po Ilidzi
Dragi klixe pa daj vise banuj ovog sevlida! Covjek je prosle sedmice umjereno psovao i vrijedjao! Evo vec tri dana idu grozne stvari!
Najbolji načelnik ikada
Ah.... Ilidža, puna idiota, mačo muskarčina i extragavanznih kurwi!