Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako treba, fino im najavite. Recite im i šta ćete najviše provjeravat da mogu ljudi blagovremeno frizirat brojke na tim mjestima.
jel ovo krenula rezervacija za novi zatvor u Vojkovicima,,
EVO JA ĆU VAM IZVJEŠTAJ DATI: NE VALJA
Ne znam za ostale, ali agencija za bankarstvo mlati ogromne pare od banaka te su cak jedno vrijene imali i ogromne bonuse jer nisu znali sta ce od para, a ne znam da li im je ikada i jedan izvjestaj prosao u parlamentu.
Ulaze u institucije koje SDA iHDZ kontrolišu, da bi prikrili KRIMINALNU PLJAČKU ! Poslije kontrole fin. revizija neće zadugo ponovo ulaziti u iste institucije ! A to će vladajućim omogućiti da nastave tamo gdje su stali !
Pa zar i njih neko smije revidirat. Ne ocekujem puno, ali makar da se spomene da se mogu revidirat. Do sada ih nisi smio spomenut.
Pa prvo pustite Barša Zlatka da ode mirno u penziju sa debelom ušteđevinom redovne plate od 12 000 za direktovanja od 20 godina i Boga pitaj koliko novca koje je uzeo od stranih bankarshih lobija...E, sad revizija...
Valja uvest akcize i poskupit sta se moze, zamazati oci narodu prevrtanjem i kojekakvim revizijama a sve se zna ko sta radi i pljacka...narode kukaj i da opet biraj nedodirljive kriminalce
Sankcije za kontinuirane negativne izvjestaje?
ko smije obicnom smrtniku pokazati plate uposlenika agencije za bankarstvo.... cak ni priblizno. creme de la creme uhljebljivanja,
Reis u AmeriKi a milojko ne mere😂
Sve strake u Europi rade kace eknomsko napravti bolje uvijete. A kodnas strane se spremaju kako ce uzeti sto vise para iz svih budzeta, ond nemzemo ovako nena para.
Nema para vise nigdje, pa pocinje dodatno guljenje sa leđa građana... Tek sad će nam sve ove godine političke bahatosti skočiti na nos. Majka svih kriza nam kuca na vrata.
Upravo kao sto rekose sta ovo reklamiraju svoj rad ? HALO papci placeni ste za to iz budzeta radite i podnesite izvjestaj.. ocrnite onoga ko krade drzavni novac.. jednostavno.. !
Ovo je jedino što je bitno u članku "Plan revizija za 2016. godinu, koji je veći za 43 posto u odnosu na prethodnu godinu zasnovan je na broju trenutno raspoloživog revizorskog osoblja kao i plana novog zapošljavanja revizora. Međutim, usljed umanjenja budžeta Ureda za reviziju za 2017. godinu i neodobrenog novog zapošljavanja, upitno je izvršenje plana."
Pa zašto se priprema i najavljuje, treba samo početi ???
Da ih javno upozore i pripreme, pa da na miru i na vrijeme posakrivaju svoje marifetluke.