Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osiguravajuce kuce su zlo.
imamo najrazvijeniji kriminal ! šampione teške kategorije - Dodik šampion pero lake kat. Bakir šampion frtalj kategorije ali hrabar kao vrag Čiča Čović
350 mil eura naplatili 135 isplatili deranje guzova , unovoj bosni nas odrase ko majmune jos malo necemo za vode imat
Dosta se energije potroši tokom posta u procesu eliminacije nakupljenih otrova i otrovnih otpadnih materijala. Zato se pacijent mora što više mentalno i fizički odmarati. U slučaju korištenja voćnih sokova tokom posta, naročito soka grožđa, narandži ili grejpfruta, otrovni otpad naglo ulazi u krvotok što rezultira u pretjeranim količinama otrova što utiče na vitalne funkcije. Nesvjestica, povračanje, proljev nastupaju.