Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno ovo je još dobro koliki kriminal i lopovluk vlada. Mada kada dođe na naplatu sve ili ćemo opet za puške i u rovove ili ćemo postat europska Biafra. Treće opcije nema jer ovom narodu nije dovoljno razvijena svijest da se pokuša izvuć kritičkim razmišljanjem. Samo da nam granice ne zatvore.
Da nije bilo silnih donacija poslije rata i da dijaspora i dan danas ne salje novac vec bi mi uveliko bili Biafra iako su i veliki dio tog novca uzeli, nemilice zaposljavali u drzavne firme i institucije kako je drzava vodjena ovaj dug jos uvjek nije los.
više zarade njemačke crkve nego naša država, pu jbm te Rumunijo
Jeste gospodine, al znas kolko te deru ako se izjasnis kao Katolik to jeste ako si clan crkve. Cirka 40e mjesecno godisnje oko 400e. Mnogi nijemci vise ne zele da placaju taj nehljebovizam isto crkve se samo renoviraju zakovale za nebo ko ima od toga sta.
@Korisnickoime666 pa jarane koliko nas ova država dere?
sta ba raji bacate prasinu u oci nije vazna visina zaduzenja. drugo je ako ja uzmem kredit od 1000 maraka i ako ga uzme dino merlin ne trpimo isto, a isto tako drugo je ako se zaduzujes da popijes i protjeras kroz guzicu i ako se zaduzujes da kupis masinu da zarađuješ pare.
Ma divno stvarno divno...sto vise reci. :P
Uzece nam drzavu na kraju jbt 😂😂😂
A jucer postali kao samostalna drzava. Sta reci, nego svaka cast glasacima koji od izbora do izbora biraju ove tokmake na vlasti.
to Bakire...razvali Bosnu ko he be raju
aha , haj sad da vidimo ko ce koliko odplacivat ako se izjasni kao pravoslavac, katolik ili musliman?!
Ovo je gotovo ljudi vadite novac iz banaka i ubacivate ga u insotranstvo. KRAJ I RASPAD SISTEMA JE VRLO BLIZU ! Čim lopovi koji mogu da se neograničeno više ne mogu dobivati kredite.
lažu, nisam vidio ni marke od tih para.
prvo osvijestiti narod, prijavljivati "izrabljivanje radnika",pomagati inspekcijama u radu,skinuti sve ove silne stranke sa drzavnog budzeta,ulagati u proizvodnju i jacati privredu .. obradivu drzavnu zemlju "iznajmiti" ljudima koji hoce da rade,neka je obradjuju,zarade i oni i drzava .. i naravno administracija,rak drzave,smanjiti broj i to uveliko,pa kod nas u drzavnim firmama i savjetnici nekakvi imaju svoje nekakve savjetnike
Sve mi to znamo, ali ima li ko da nam pomogne na tom putu?! :/
sve je to tako ... ali to smo imali, pa se borili da imamo ovo sad ...tako da...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
It's the final countdown ! Narod je izabrao da budu robovi i biće ! Naravno, povlaštena elita će izaći iz svega ovoga još bogatija. Ko je jamio - JAMIO a ko nije taj je siromah !
narod zna, zna se i td . glasajte, za par god ce dici na 28 milijardi ☺😉😍
GDJESU SADA ONI VELIKI NACJONALISTI DA VIDE STA NJIHOVA GOVNA RADE OD NAS
dakle ... hoće li naši vrli ekonomisti i analitičari ikad izaći sa najrelevantnijim podatkom : DUG/NACIONALNO BOGATSTVO btw: ovaj podatak ne iznose ni hrvatska ni srbija ... a zna se i zašto :-)))