Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su to lopovi
Ma nije prikupljeno,pokradeno.Pišite njihove lopovluke praavim riječima.Čuj prikupljeno.Mrš,prokleti bili,i oni i njihovo potomstvo od početka do kraja,ko god je digao ruku prilikom tzv usvajanja šejtanskog lopovskog pljačkaškog nazovi zakona.
@sahbaz19, trolaš bez veze. Poreza je uvijek bilo dok je države. Bolje i ovako nego da dignu PDV na 20 ili 25%.
Kad je doslo do poskupljenja goriva za 25 feninga, litra je kostala 1.86 km. Znaci skocilo na 2.11 km. Danas je gorivo 2.36 km. Te pare ne prijavljujete majku vam pokvarenu. A znate poslati inspekciju na sirotinju kad ode nekome iskopati kanal za 30 km dnevnicu. Fuj.
@LijevaRukaDesniDzep, akcize ne idu u PDV. Problem je sto je uvećanje od skoro 10% posljedica povećanja cijene života a vrlo malo povećanja kupovne moći stanovnistva.
@politbiro Ali akcize idu indirektno. Ako je bilo šta u državi poskupilo zbog skupljeg goriva, onda je i ukupni iznos PDV-a povećan.
Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. Registriran sam za izdavanje zajmova po vrlo niskoj stopi od 3% godišnje. Radim s timom stručnjaka kao štabova i dajem istovrijedne zajmove za odobravanje. Sve vrste zajmova kao što su hitni krediti, zajmovi za konsolidaciju duga, auto, vozila, kamion krediti, poslovni zajam, financiranje / financiranje, hipotekarni zajmovi, studentski krediti, poljoprivredni krediti, zajmovi za izgradnju i još mnogo toga. Email: [email protected]
Nismo imali kupatilo u selu pa smo se noću polivali gde ko stigne oko kuće. Jednom sevnula munja i obasjala golu babu ispod stepeništa.Užas.
Jos da se 3 milijarde ne ukradu na crnom trzistu !
Ovo je najbolji pokazatelj da cijene idu gore.
Svake godine sve vise para skupe a sve vise zaduzeni kod MMF-a i EBRD-a Samo dizu namete i poreze narodu a para ngdje . Niti se sta gtafi niti ulaže . Pare odoše na paltr političara i javne uprave ,sami sebi pojedose sve . Izadjite na izbore i skinite ovu bagru
De vi vraćajte PDV na vrijeme,a ne za 50 do 60 dana.
znaci ljudi vise trose.. ima se..
Treba smanjiti PDV na 15%
Hvalite mu usta moja pred izbore.nidje veze.dash milju € u kashu i objavi se sta hoce.zato je njesra svuda.novinari kuje najveche.
@maljson samo se kosti i patke bacaju na neduzan narod.boli na cundras vise o dodiku i baketu.imal sta novo? To znamo vec
Je li IZ dužna da objavi koliko je prikupila zekata i sadekatul fitra u ramazanu? Budući da tvrde da je FARZ to davati samo njima, nek se očituju koliko su prikupili i gdje su utrošili.
@kocka2a, to imaš svake godine IZ objavi pa pogledaj
Konakoviću je do sad prošlo 2,5 milijarde KM kroz ruke...
RAste UVOZ NORMALNO DA RASTE I NAPLAĆENI IO prihodi ! Po onoj frnacuskoj anrodnoj: Ako nemaš od čega da praviš HLJEB uvezi narodu kolače !