Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadni smo mi ako nam za utjehu može poslužiti RS.
Ne bih da baksuziram ali ko da je vise para u pitanju
Isparile pare
zašto nisu dozvoljeni komentari u prethodnom članku ove rubrike po ko zna koji put nisu dozvoljeni komentari na članak koji se tiče centralne banke i kemala kozarića ... možemo se na nacionalnoj, vjerskoj i bilo kojoj drugoj osnovi, pljuvati i vrijeđati do mile volje, ali kad na red dođe centralna banka i kemal kozarić, u obzir dolazi samo apsolutna tišina ... mislim da je to sramota, pogotovo kad se uzme u obzir sadržaj prethodnog članka ... a tamo nas obavijestiše da o svakom od nas postoji dosje (bez obzira na naciju i vjeru) u kojem piše jedino što je zaista važno: koliko smo platežno sposobni, tj. šta kuhamo za ručak; pa se u skladu s tim (dosjeom) i ponašaju prema nama kad dođemo u neku od banaka ... ništa osim solventnosti nije važno .... fukaro (narode) primi na znanje i bez ikakve priče ... sramota
Pa malo "macku teleca glava",tj malo Kozaricu plata od 10.500 km pa je i zenu uhljebio u agenciju za bankarstvo za platu 7.500 km,ali nedavno je na insistiranje sefa Bakira i Covicevu cerku uhljebio u sred Sarajeva u CBBIH.
i iz ostalih stranaka su se "članiovi uže obitelji" tu uhljebili ... sve sami nacionalni prvaci ...to je valjda jedan od razloga što ih se mora šutke saslušat kad nam nešto saopštavaju ... a kemal kozarić ganja novu funkciju, viši položaj, ističe mu mandat, pa ... uf
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
FBiH je kokuzna ali je za RS... SVAJCARSKA :)
Sve što imaju stekli su pljačkom, otimanjem i ubijanjem. Oni samo tu funkcionišu. Od prve kraljevine SHS, kada im je djeljena zemlja otimana od vlasnika koji su bili u Austro-Ugarskim knjigama, pa sve do zadnjeg genocida i pljačkanja Bosšnačkih imanja.