Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bas da je TC Omega nesto narocito lijep, ali je sagrađen u nekom proslom vremenu kad roditelji 90% komentatora ovdje nisu bili ni rodjeni. Zali Boze para sto vam kupise racunar i internet kad su mogli pametnije te pare potrositi... recimo na kupovinu kondoma. Kao sto u svakom gradu imaju neki simboli proslih vremena, tako je i Omega. Nije lijepa, ali nasa je i nama je lijepa. Pozz :))
Pa naravno da nema, u tom novom pazaru nema nista.
AFGANISTANSKO-TALIBANSKE-TUZLANSKE SELJACINE,HEHEHEHE......
TUZLA JE POSTALA PRAVI GHETTO,WILD WEST.....................
Ajd bar niko nije izboden ni zapaljen,kao recimo u nekim gradovima khmm
ne mogu da vjerujem koji ste hajvani... nikad u zivotu necete nista postici zato sto na sve znate da pljujete,pa bilo to komsijino bratovo ili strano. sjedis za racunarom i pricas kako je samo sarajevo grad i metropola sa trznim centrima,kako je samo sarajevo bosna.. E NIJE HAJVANU JEDAN, I TUZLA JE BOSNA I MOSTAR JE BOSNA I BANJA LUKA JE BOSNA I KONJIC I POCITELJ I TRAVNIK I BIHAC I CAZIN I SVAKO SELO JE BOSNA! sarajevo je sarajevo ali kakvih ljudi ima u njemu stvarno kvare sliku grada
...ti baš nikako da nađeš curu...
Gotivica, sjedis na distanci i cekas vatromet :D
Odakle u Tuzli tržni centar? Ovo je neka greška.
dabogda svi izginuli....s.t.o.k.a komunistička, ne zaslužuju da žive
oni iz maoce testiraju kako policija radi hehehehehehe
smrdljivi srbi
Koke: \"Ja bih samo da javim da mi je mobitel prazan a nemam punjaca...\"
Nije ni tebi lahko
kakva je ono rugoba od objekta, pa ono ni u novom pazaru nema