Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće Trline,i ja i ti i svi mi znamo da nece biti to sto ti navodis.Nadam se da sam u krivu,ali zna se za sta kod nas sluzi razvojna banka.I ti si tu dosao po nekim dogovorima i moras raditi onako kako ti budu govorili inace nema ni tebe.A o korupciji i mitu na ovome mjestu da se i ne prica. Korupcija ce nas pojesti :S
Treba li vam ugodan ulaganja kredit za vaše zadovoljstvo? Nudimo kredite komercijalnih i privatnih organizacija, po kamatnoj stopi od 2,5%, a iznos u rasponu od € 5.000 do najviše 200.000.000,00 €. U ponudi imamo i osobne krediti, dug konsolidacija krediti, rizičnog kapitala, poslovne zajmove, studentski krediti, stambeni krediti ili "kredita za bilo kojeg razloga. Naš kredit usluga je dostupna za lokalne i međunarodne dužnika. Certificirani smo, pouzdani, pouzdan, efikasno, brzo i dinamičan i co -. posluju smo dati dugoročni kredit 2-50 godina maksimum. Kontaktirajte nas na: ([email protected]) ili nas nazovite na tel + 44-708-646-6510
Kome ti pricas bajke.
Kakva smijurija... Pa Ivica Knezović u zatvor otšao ne znam jel 3 dana bio u Nadzornom odboru Razvojne banke. Stvarno hajd što te jebu, neg što qurac brišu o naše obraze!
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3901/zlatko_okom_nermin_s_kokom.html
sa 31.12.2014 razvojna banka će biti u gubitku u iznosu kapitala, Glavu na panj
Bit ce podrska kriminalcima Lijanovicima i SDP tajkunima, sve isto, ista govna bas kao u vrijeme Dzaferovica.
a sasvim slucajno se izostavljaju neke druge stranke? ma daj bolan...sve su to isti paraziti,samo je dres razlicit...svi oni imaju svoj dio kolača bez obzira kome pripadaju...a sada neka specijalna izdvajanja,to ti ne pali :)
Upravo tako, a o budućnosti države se raspravlja uz janjetinu. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/3901/zlatko_okom_nermin_s_kokom.html
Privredi, jel mislis firmama sa drzavnim kapitalim koje grcaju, firmama politicara ili stvarno razvojna banka za razvoj privrede. Je.bem vas sve politicare samo vam je floskula da se izjavi sta u javnost i to je to. A stvarnost nema veze sa realnoscu.
A gdje je Džaferović?
U ostvarenju financijskih ciljeva Federacije Banka će financirati obnovu i razvitak gospodarstva Federacije, povećanje uposlenosti, gospodarsku infrastrukturu, unapređenje poljoprivredne proizvodnje, razvitak ruralnih područja, izgradnju modernih poljoprivredno-turističkih seljačkih gazdinstava, razvitak ruralnoga turizma kao i poticaj izvoza. Ovo je Dzaferovic izbjegavao finansirati ali zato jeste SDA i Radoncica!
Jel mislis na onog Dzaferovica sto ga je od smjene prvi put spasio Niksic kada je postao clan SDP-a?
Znamo mi to svi, ali dok je Dzaferovica nista od toga, pa kupi i sakom i kapom.
Razvojna banka i treba da bude podrska privredi, a onaj Dzaferovica kriminalca da dijeli porcije obroka u zatvoru!
Valjao vam je kada je napustio SDA i postao clan SDP-a :) Nema gore stranke od tajkunske privatne stranke Zlatka Lagumdzije, u oktobru predvidjam da cete dobiti 5% glasova jadovi.
HAjde neka je konacno neko stao Dzaferovicu u kraj,i da napokon ova banka pocne da radi ono sto joj je i duznost,a ne da bogate SDaovsku bivsu i sadasnju klijentelu. SAmo je RAdoncic od ahbaba Dzaferovica (oba kriminalca iz SDA) dobio ogroman kredit za izgradnju Tornja.Umjesto da su dali taj novac proizvodnji,RAmiz ga proslijedio FAhri.
Ko ce stati u kraj silnim kriminalcima poput Lijanovica koje cuva SDP i Zlatko Lagumdzija, kojem je Tender vazniji od Drzave BiH. SDP, izbori u oktobru, 5% glasova, dovidjenja.