Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što kaže Duduk ''bigtoin''
Samo što nije dozvoljeno nemora to znaćit da je zabranjeno!
U RS su malo stisnuli https://www.capital.ba/dvije-banke-tuzene-za-milionski-iznos-zbog-kriptovaluta-u-bih/
Raja, svecano vas sviha pozivam da ulozite u nasu prvu bh.kripto-valutu 1 BOB( 1 Boznian Blej 🐑🐑🐑). Posjetite stranicu ponzi.ba , prvih 100 accounta dobice nesto ;) I naravno like, share&sub
odes fino u split i sa bankomata dignes pare sa walleta
Ne razumijem sta ove banke imaju sa kriptom, ukoliko postoje mjenjacnice na kojima se sve odvija, koga briga za raifeisen i UniCredit!?
KAKVA PREVARA NAIVNIH GRADJANA SA OVIM KRIPTOVALUTAMA. KLASICNA KLADIONICA GDJE VLASNIK DUGOROČNO UVIJEK DOBIJA. JEDINO ŠTO OVDJE VALJA JE PLATFORMA KOJU ĆE BANKE U DOGLEDNO VRIJEME KORISTITI KAO SVOJU. SVI OBIČNI LJUDI KOJI ULOŽE U KRIPTO SU ZAGRANTOVANA PUŠIONA.
Odes u BL na kriptobankomat,uzmes pare i ides dalje.
zar postoji to?
Allahume salli ala Muhammed
U El Salvador-u mozes platiti bicoin-om. Kod nas ce kasniti 10ak godina sa ovim dok zavrse izborni zakon.
Banke, ubite se odmah.
I da su dozvoljene šta mi mislimo početi sa kriptovalutama? Plaćati račune ne možeš, kupiti stan ne ide, plaćati nekoga sa njim koji ne može kupiti ništa sa tim ili kakvu korist mislite da možete on njih imati?
Kakve gluposti.... Ogranicavaju ljude u raspolaganju vlastitim sredstvima na koja je vec placen porez, a onda i drzavi izbijaju porez koji bi se platio u slucaju povlacrnja profita. Pokazite narodu taj zakon na koji se pozivate. Nema takvog zakona.
TREBA osnovati banku za raju! LEGALIZOVATI kanabis i sav kes, platni promet i transakcije PREBACITI na tu, nasu novu banku.Ima BOG da nas vidi 👁️👌
Jos malo ni disati nece biti dozvoljeno dok ne platis Baketu, Mileku i ostalima clanarinu
bice kad postanu proslost hahhaha
Bitchcoin