Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Nije ni milijarda što je nekad bila. Više si mogao kupiti prije 50 godina za 100 miliona, nego danas za milijardu.
Neka, da ne zafali.
Bolje zivjeti sto godina kao milijunas nego sedam dana u bijedi! BOB ROCK (ogromna vecina kliksovaca ne zna ko je Bob Rock :))
Citajte u komentarima kako bijeda ne razumije da im upravo to bogatstvo omogucava da zarade za zivot.
Znam pročitao sam na theGuardianu
Zašto mnogi misle da ako milijarderi povećavaju bogatstvo onda mora da je to na štetu ostalih? To uopšte nije tačno. Kompletna globalna ekonomska slika raste, naročito u zemljama gdje upravo najviše ima milijardera. Jedina ekonomska jednakost je u korumpiranim državama poput afričkih zabiti i Venecuele - tamo je sve jednako, niko ništa nema.
Džaba im vala, kad ih Šaban pozove idu goli ko od majke rođeni. Jedina prava pravda, bože hvala ti.
Para na paru - uš na fukaru...
Super lijepo je to znati,zato siromasni nemaju marke u dzepu od silnih poreza,poskupljenja i slicno. Milijarderi ne placaju porez drzavi al zato oni koji jedva prezivljavaju moraju. Nigdje veze
što će jim tolike pare, nek meni prebace koji ojero na račun.