Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prilagodi account MAC adresi i problem rijesen
Glupo bi bilo, šta da zamijenim računar pa propade account
To je sasvim normalno i ljudski da posudis nekome nesto sto ti imas. Tako sam kupio bicikl i posudim ga rodjaku nekad. Cini se da to ne smeta proizvodjacu bicikla, niti se zale da gube zaradu :)
@SarajIja1979 Smije preko VPN-a. Sada sto 95% usera je prakticno IT nepismeno...
radim i nemam vrmena za gluposti
kasni li plata kod tebe?
Zar Netflix nudi opciju 5 različitih profila na jednom accountu. Imam account na kojem imam svoj profil, a onda dam account i password ocu kako on može sebi napraviti profil, pa bratu itd. Čemu onda služe različiti profili na Netflixu ako nisu za posuđivanje? Nemam 5 televizora pa da sutra na jednom gledam ja, na drugom žena, na trećem sin itd.