Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"neophodan partnerski odnos između banke i klijenta" ovo bi znacilo da smo ravnopravni.. a ulogu banke znamo i sta banke uzrokuju, pokrecu i financiraju.. banka nije u partnerskim odnosima sa jednom drzavom koju je spremna zaduziti, prezaduziti i unistiti.. zasto bi onda bila sa jednim obicnim covjekom koji se pokusava iz minusa izvaditi.. fkt ne kuzim koga vi kenjate ovdje..
Nurko, Nurko, Nurko!!
Ljudi skupo plaćaju svoju lakomost i naivnost... Neka mi netko navede nešto "brzo a kvalitetno" i "dobro a jeftino"... Iskreno, onaj tko može podignut kredit s ratom od 1.5oo KM i nije baš za žalit jer je valjda do visoke plaće došao zato što je pametan, a pametne se ne može "zayebat"... Nayeb'o je onaj komu banka infuzinu daje ..! ! !
državo, hitno pomozi onima čija je rata kredita skočila na 1600 km naime ta rata je prije tri godine bila samo 1200 km ... pa kome će država pomoći, ako neće onima koji imaju 3500 km plaće ... ... fuj ... imal' iko normalan u ovoj državi ... ...
ima ti mjesta