Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omer-Pаšа Lаtаs bio je jаko tužаn čovek. NJegovi mu nikаd nisu oprostili to što se poturčio. Mаjkа mu nа sаmrti nije dаlа dа joj poljubi ruku, а i opevаn i proklet je od strаne svog nаrodа u pesmаmа. Evo jedne tаkve. „O, Omere, majka ti kukala sto je s tobom srpstvo obrukala. Da si turcin ni po jada moga, no otpadnik roda slovenskoga. Ti si Srbin Mihailo Latas, a zovu te poturicom danas. Kud si dosa iz junacke Like, Da predvodis na bracu krvnike.”
jel ovo od raste tekst?
@Abyss to si ti, poturica
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Šta je bona AMila sa LJUBLJANSKOM BANKOM ? Dobil iko nakon 20 godina išta u BiH ??? Izvještila se ti u spinovima pa na Srbiju ! KAd ne može dobiti pare presuđene preko evropskog suda đe ćeš vako na lijepe oči !
Uvijek su pljačkom i lopovlukom se bavili. Zašto niko ne piše o 200-300 miliona maraka poreza koji pripada FBiH i koji svake godine završava u RS. Bruka i bezobrazluk! Bošnjačke pare iz FBiH završavaju u RS,ko je to dozvolio?
"Deset godina bi dobio za to u bivsem rezimu, savjetuje mi da odem negdje i da malo promjenim klimu" :)
Gradjane BiH jebu svi gdje god ko stigne. A mi glupi trcimo za slovenackim proizvodima (a i proizvodima iz Srbije) i sami doprinosimo da nas i ekonomski iskoristavaju. Mi ne vjerujemo domacim bankama, domacim proizvodima, nasim ljudima.. sve tudje je bolje. Tako nam i treba kad smo glupi.
Nema veza, nek naplate ratnu odstetu pa nek isplate narodu...
Nadaj se. Kad se bilo sta isplati to ode Baketu i ostalim politicarima.
@whey Kao da ja to ne znam...
Kupili smo svemirski brod od bosnjaka stedisa😂😂
pozdrav svim srbima, pravoslavnim i muslimanima tj bosnjocima. lep dan vam zelim :)
de procitajte vest pre nego sto se bacite na komentarisanje
Citav zivot sam stedio 300 maraka.
Kradu nas Srbi, kradu Slovenci, kradu "nasi"... krade nas ko stigne i kako hoce a mi sutimo i trpimo.
kad vidim ove top komentare, apsolutno je jasna stvar da iz manjeg entiteta i komsiluka pucaju lajkove automatski. nije ni cudo da su i na ostalim clancima top komentari uglavnom sve suhe antibosnjacke gluposti. a klix svoju tese, bas u bosni nam treba portal sa recenziranim komentarima, i ako su svigdje u regionu kontrole stroge. bosna je svica, pa nikakvih problema nema, sloboda izrazavanja do bola.
Ova žena bivši član SDA stranke, valja 20 godina šuplju pričuo naplati štednje iz Srbije i Slovenije a ni pomena o štednji u Privrednoj banci Sarajevo, koja iznosi 2,5 milijardi KM + kamate.
Srbija samo traži da podnosioc zahtjeva ima dokaz da već na neki način nije isplatio svoja potraživanja. To što je tzv. BiH nedefinisana u svakom pogledu i ne zna se ko šta radi i gdje se potvrde mogu dobiti nije kriva Srbija već međunarodni protektorat.
Da li mi neko može reći od ovih srba, ovdje vas najviše ima, pozvana na srpsku svadbu, gost. šta kupiti sad srbijanskim mladencima.? Kako to kod vas ide?
Pokloni im privatizacijske certifikate!
U kuverat koju paru i na kuverat napiši od koga je. Ako nemaš para daš prazan kuverat bez potpisa 😉 Eto tako to kod nas ide.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbija je šaka jada.
Niko ne da pare dok ga ne natjeras. EU nametnuti sankcije dok lopovi ne vrate pare narodu.