Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ne objavite snimak pred ulazak Šmita u banku i razgovor sa zviždačem,koji je ostao bez posla u C.B.
Kakav bolan snimak ! Taj sto zviždi je placen da blati CB . Doticni ima imovinski karton ko Putin , nekoliko stanova , preko 20 garaza , kuca itd .
Kakav bolan zvizdac, lik radi nerada svog dobio otkaz pa sad zvizdi. Dodiku pa nek zvizdi.
Još nismo imali lošije visokog predstavnika. Lik se izofirao milijon puta. Trebaju njemu ispitati da nije neki keš uzeo od Hrvatske prilikom njihovog lobiranja za izborni zakon.
Centralna banka je uz EP,postu,BHTelecom,ŽFBiH prije svega uhljebska institucija...tek onda je nekakav faktor za nesto
Sta bi za Plenkija, Hrvatsku i dogovaranje Izbornog zakona u Zagrebu, ne cujemo te da se oglasavas!!!
Dva pravo loša lika, ni jedan ne zna svoj posao. Ovaj Softić nije ni za pijace nedjeljom na Stupu frajer pojma nema gdje je. Svako njegovo, a koje je jako rijetko, gostovanje u nekoj emisiji ja kao ekonomista se pokrijem dekom po glavi i začepim uši. Kad čuješ onog hrvatskog guvernera lik zna šta priča, a ovaj...
Smidth, idi u Hrvatsku nameci rjesenja.
Ovog softica kad vidim, tacno mi dodje da mu marku udjelim..
Šta kaže Plenki Smite? Imal šta novo oko izbora?
Trebalo bi dati Bakiru da udje tamo i prebaci kompletnu valutu u zlato, kao i što radi i Amerika.
Joooj fore. Zanimalo ga samo gdje se Bake krio.
Pokušava da rasturi banku BiH. Schmidt, nema od tog ništa.
U pravu je CB je upravo osnova kolonijalne uprave i osnovni razlog koji omogućava stranim bankarima da prosperiraju. Jeli se iko od vas pitao zašto jedino bankari uspjevaju da opostanu a sve ostale firme se gase nakon nekog vremena
srbomrzac vidi se sda bot.
Ko god sta napise pozitivno za nekoga protiv koga si ti, odma je SDA bot, jbla te SDA
In central bank we trust
Nekadašnji član Glavnog Odbora SDA, a sadašnji guverner CBBiH. E moj Herr Schmidt, toliko o gosp. Softiću i njegovoj političkoj nezavisnoti. Rastjerajte taj šljam i tu bagru!