Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li vam ugodan ulaganja kredit za vaše zadovoljstvo? Nudimo kredite komercijalnih i privatnih organizacija, po kamatnoj stopi od 2,5%, a iznos u rasponu od € 5.000 do najviše 200.000.000,00 €. U ponudi imamo i osobne krediti, dug konsolidacija krediti, rizičnog kapitala, poslovne zajmove, studentski krediti, stambeni krediti ili "kredita za bilo kojeg razloga. Naš kredit usluga je dostupna za lokalne i međunarodne dužnika. Certificirani smo, pouzdani, pouzdan, efikasno, brzo i dinamičan i co -. posluju smo dati dugoročni kredit 2-50 godina maksimum. Kontaktirajte nas na: ([email protected]) ili nas nazovite na tel + 44-708-646-6510
Uživam u propasti Rusije, ispumpali malo gasa i odmah se kur*e. Majka Amerika takvu djecu po guzici tapše. sagni se Rusijo.
Ne branim Rusiju, ali oslanjati se na Ameriku za pomoć je ravno "samoubistvu iz zasjede".
Da se hoće 'pomarisat' negdje u Sibiru te istrijebiti jedni druge
Znao sam ja da kod njih trebam dizati kredit...
Zato su u SBER banci reklamirali da isplaćuju kamate unaprijed, znali su šta im se sprema. Roknuće oni isto kao Nova ljubljanska banka.
...morete im puvat podrep.
Hoš nam ti pokazat kako?
Hoćemo li sada povlačiti pare iz te banke?
Dobar si memo kada imas sta povuci. Hajd za mene povuci raiffeisen i unicredit ;), ipak izajedno maju rezultat od samo 100 mio km za 6 mjeseci
Ma imam 108 km invalidnine,pa da ne sjebu.Valja prodeverit mjesec.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)