Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO PAR ISTINA http://austriantimes.at/news/Business/2013-12-02/50164/Bank_Austria_Admits_Former_CEO_Being_Investigated_Over_Madoff_Fraud http://www.ft.com/cms/s/0/ba23dc42-67ed-11e3-8ada-00144feabdc0.html#axzz32QLqHvQ6 http://www.euronews.com/2013/05/24/raiffeisen-bank-ceo-resigns-over-property-deals/ https://www.facebook.com/euribor.kredit/posts/1445101089101492 I NA KRAJU J.P. MORGA I JOS NEKE BANKE SU PLATILE DOBROVOLJNO 4.7 MILD DOLARA KAZNE ZBOG NAMJEŠTANJA EURIBORA LIBORA I STA TI JA ZNAM ....PA KAKO DA NE BUDU LIKVIDNI.... ***************************V A Ž N O ************************* SVI KORISNICI KREDITA PO EURIBORU J A V I T E S E I PROVJERITE KOLIKO SU VAS OPLJACKALE BANKE .PODIGNITE TUZBE U TEKSTU IMATE LISTU ADVOKATA KOJI ZAJEDNO SA UKK SVICARAC POKRECU AKCIJU ....... NE DAJTE DA NAS PLJAČKAJU RAIFFEISEN LOPOVI I OSTALI ***************************V A Ž N O *************************
Koliko košta posao u ovoj banci kod ovih naših "bankara"? :D
Ovaj tekst kao da je pisao PR Sberbanke. Kakva glupost, cuj Sberbank najbolja banka u Rusiji. Strasno. Pa to je kao da kazes da su Federalne rezerve najbolja banka u Americi ili Centralna banka BiH kod nas. To je drzavna banka, bez znacajnog pojedinacnog dionicara. Otkaz onome ko u ovoj banci pise tekstove.
Da ponovim zbog nepismenog administratora. Tesko zemlji kojoj Rusi daju kredit.
Putin sanja o povratku u Drezden. Nemoj samo preko nasih ledja. Svi su se izredali, samo nam jos "tovarisi" fale. Jadna ta zemlja kojoj Rusi daju kredite.
Još na samo fali "LADA" u Vogošći.
Ova SjeverBanka postala poznata preko noci isto ono shit od benda: MILIGRAM.
Kad su Rusi imali dusu? Barbarsko uralsko pleme koje do podne ratuje, od podne pljacka. Siledzije. U prevodu Sberbank znaci - Do koske.
Mozda, a mozda je samo plaena reklama.
Ima da nas gule kao i ostali...ali ne moze se bez kredita! Krenuli sa nizom kamatanom stopom ali sigurno ce postepeno da dizu