Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propali daBogda! Šta je muslimana od gladi umrlo dok su oni guzice novčanicama brisali!
nisu oni svi milioneri.. kraljevska porodica smraud i bliski njima.. al imaju dosta članova
iz pouzdanih izvora se prica da su bosnjaci odnosno njihov politicki vrh i uz pomoc njihovih hodza poslali u london izvjesnu arminku koja je andjelini dzoli podmetala sihire koje je i danas dovode do ludila da ona odbija hranu.....ta arminka je bila se bila i priblizila engleskoj kraljici ali su englezi shvatili za urotu i uklonili je...inace ta arminka kao i sanelica i jos par bosnajkinja raspolazu u londonu sa nevjerovatnom kolicinom novca i tako odradjuju za bosnjake neke prljave poslove...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nafta dodje kao prokletstvo, nema bereketa u neradu i kur*enju po zapadu. toliko o tome, sad stegnite kais.
Daćemo im Fadila da kliznu u bankrot
@Monika Kravić Taman posla da spucamo takvo jedno tajno ekonomsko oruzje tek tako. Fadila cuvamo ako se kad pojave vanzemaljci. On je nas Will Smith i Jeff Goldblum u jednom pakovanju. 2 in 1 sto bi rekli. Ispalimo ga na vanzemaljski mothership i ima odmah da bankrotiraju, prekinu invaziju i pocnu strajkove i demonstracije zbog neuplacenih doprinosa i neisplacenih plata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja komentara... Što dobri bošnjo može mrziti, to ne može niko... Mrzi Saudijce - kozoyebi, mrzi Irance - Šije, mrzi Pakistance - prljavi, mrzi Emiraćane - buržuji, mrzi Turke - crni, mrzi Kurde - cigani, mrzi ... ma možeš nabrajati u nedogled :)
najbolje bi im bilo da se spreme za isil.
Senaid Memic na Haparatima..
Napokon! Korumpirana i totalitarna Saudijska Arabija je počela da se raspada....dosta je bilo njihovog tlačenja i uništavanja Kršćanskog, Židovskog i Muslimanskog svijeta. Očigledno je da je Božja kazna počela polako dolaziti! SMRT SAUDIJSKOJ ARABIJI, SLOBODA SVIJETU!!!!!!
kad se spomene iran, klixovci krenu sa hvalospjevima, a kad se spomene saudija idu proklinjanja...iran je trenutno u koljackom pohodu po bliskom istoku, saudija miruje.
Blizi se kraj nafte i razbacivanje para. Za 15 godina picimo mi na struju.
VlahBošnjo koji izlazi po kafanama , pije alkohol, drogira se, kurva se, krade, vara, i plus na to ne klanja, ne izvrsava kur'anske naredbe, sve grijesi dzehennemlija i onda nekom drugom kaze vi ste losi muslimani jer ne dijelite. Eto treba onako ko ronaldo samo u medije kad se dijeli. Uostalom cojek je duzan samo svoju porodicu da hrani i blizu rodbinu da pomogne ako je imucan
Bosnjo sto zna zlobu izvalit iz sebe,to malo koji vlah zna ..
@Ahileos Nit' je milenijska, nit ima smisla, obzirom da ste posrbice i pohrvaćeni. Sveg’ mi svijeta, nema petn’est ljeta, kad u našoj Bosni ponosnoj i junačkoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do brodskih vrata nije bilo Srba ni Hrvata...
Sta je tek kod njih tamo uhljeba... mi smo mala maca.
Aha... krenulo je... Uskoro kreće biznis s kozama. Stočarstvo, prostitucija i tako to...
Ali bojim se da od ono 'crkavice' što im je preostalo ne pokupuju većinu bosanskog fildžana...
Svi vi koji pljujete po Saudijcina...Sjećate se 92-95??? Koliko nam je humanitarno i financijski pomogla Saudija???
Nismo mi dzaba bijeda i sirotinja, nek crkne komsiji krava pa nek nemam ni ja mlijeka .
Jah. Dabogdo ne pomogose, pomoc minimalna, posljedice ogromne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zato je Bakir otišo da prosi od Irana, nema više hajra od ovih čaršafaša
vama treba fadil reformator da vam akcize uvede hahaha
ne sikirajte se vi za saudijce kad nestane para dace njima bakir kredit
uporedit Saudiju sa Dubaijem. Dubai prvo rastjero vehabije i politicki islam. Onda doveo zapadnjake, dopustio im da zive normalan zapadnjacki zivot, uz ogromne plate, ali da pritom pomognu u razvijanju drzave. Sad samo 4% BDP-a je od nafte, sve ostalo od turizma, biznisa, aviokompanija itd.
@Kurtuba mozes li se raznjet i odjebat sa klixa
Sve je to u pravu druže, Al taj dubai, katar su projekt države upravo od saudiske arabije. sve što je ovamo zabranjeno upravo možeš da radiš u dubai-u ili katru. tako da opet sve te pare završe u saudiskoj arabiji. ako ne vjeruješ otidji radi malo radi u katru ili dubai-u pa ćeš vidjeti i čuti šta mještani kažu i šta oni imaju od silnog turizma i gdje su pare od tog svega .