Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusiji moze pomoci dodik i srpski prdez.
Otkako krmak ode nenajavljen u Rusiju rublja i ekonomija roknuše u sekundi. Gdje god dođe bijedu donosi.
BAŠ ME ČUDI?! PUTIN SE ZALJUBIO U DJEVOJČICU PA JE MALO POPUSTIO INAČE BI ON POKAZAO KO JE, CIJELOM OSTATKU SVIJETA, VIDJELI BI SVI KO JE PUTIN.
rusofili kolektivno na aparatima
ja kroz Putina vidim sve Srbe u BiH ......sve se nesto kurce i on i oni a na kraju dobiju po usima
Sve se nesto kurcimo ali vas razbismo u dva svijetska rata i spremamo se i za treci...
A ko?
Jebiga zajebaše Dodu nema kredita od 700 milona evriča a on se uzdo u svoju braču ruje.Opet če ruje u red za jednu jabuku i izlizane leviske.
sad ce opet biti Ruskinja za jednu ČRVENU
Samo ih moze Dodok spasiti od propasto hahahah
Rusi sad nose donje rublje
ko god je "svjetskim policajcima" glupim amerima trn u oku, treba ga podržavati, ne daj se Putine!!
Dajte Putina za doživotnog predsjednika Rusije ! Što je duže na vlasti nama u dijaspori preko Velike bare sve jeftinije vozikati se autom i avionom, padaju i cijene transporta i hrane. Hoćemo Putina za ruskog cara !