Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto zbog čega turizam nije pouzdana grana privređivanja i zbog čega ne može sva ekonomija da zavisi od turizma. Fabrika je fabrika. Proizvodnja dobije nalog da fabrika napravi 100 turbina koje koštaju po 20 miliona dolara, to je pos'o od dvije milijarde dolara. Zato niti jedna mediteranska zemlja nikada neće biti na nivou Njemačke ili Švicarske.
Ko to u Bosni zna proizvodit turbine? Za takvo sto trebas mnogo inteligentnih ljudi, koji su dobro skolovani.. sa mnogo iskustva, neko ih to mora i naucit.. da sve nase profesore saberes neces ni sarafa za turbinu proizvest.. rusija to ne moze a da mi mozemo
Sto bi reci, treba svak znat gdje mu je mjesto i koji mu je domet.. rusija je umislila da je nesto, pa ce to skupo platit
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jedini način da resetuješ privredu u propadanju, nezaposlenost i inflaciju je ovo što Biden radi - zarati naveliko, bijedu u rovove još ako pobjediš puna šaka brade.
Tako je. Opet se ponavljam, u ratu drzava da top, bogati daju municiju, a sirotinja daje sinove…
Tako je jugoslavija zaratila naveliko i evo nas.
Sve sto pise u medijima znam da je 100% kontra, da je tako kao sto pricate turci bi ga objesili u centru Istanbula. Zivio sam u Turskoj, znam kakvi su vrlo dobro, i uopste ih ne gotivim i smatram da su dosta zadrti. Vecina, cast izuzetcima, ima tu i dobrih ljudi. Ali klix novinaru porucujem da se malo edukuje prije nego copy paste-a sve sto procita.
KOLIKO JA ZNAM TURSKA JE 2013 vratila sve dugove MMF-u ... NE BRINITE VI ZA TURSKU
Brko nije normalan
Naprijed, sultane! 😂😂😂
Erdogan nema pojma o ekonomiji i doveo je Tursku na prosjacki stap a on zivi u viletini od 4 milijarde eura...
mogao bi brzo bit ovaj put narodni udar
Ubija dolar sve redom.
Vidim u americi sta se desava bas ubija
Definitivno je zapeo za šerijat. Medutim, po mom misljenju pravi veliku gresku, a sve zbog toga sto se to zove kamata mada nema bas nikakve veze sa klasicnom kamatom.
Turski ekonomski kontekst je islamski. Većina običnog svijeta u Turskoj nema problem s ovim i podržava ukidanje kamata.
aha, zato im prostitutke imaju legalne biznise. Otvore ih ko granap :D
Erdoğanu niste dostojni cipele da ocistite , a nešto fukara kometarise... koja da nije bilo rata Sarajeva vidjela ne bi....hebo vas onaj ko vam pokaza put!
strasno kako je ovaj papirni novac prevara, mozes manipulisat kako hoces, dok je zlatnik uvijek zlatnik, ne moze bit 0,98932.. zlatnika
Tiranin je inače veliki ekonomski stručnjak. Bravo za suljtana!
Erdogan kontra svijeta.
Ko rahmetli 2pac it's just me against the world
Koliko je vas komentatora Klixa bilo u zadnjih dvije godine u Turskoj ? Obiđite malo svijet, vidite kako drugi narodi žive. Ne živite u svoja 4 zida i ne vjerujte internetu i televiziji. Po vama Njemačka cvjeta u ovo dobra krize, je ali malo Morgen! Shvatite da je ovo treći svj.rat iza zavjese...
Nije Turska Sultanahmet. Cak je i Istanbul jad i bijeda u aporedbim ulicama.