Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako propade Pikpay (koji btw nikad nije ni krenuo raditi kako treba.. )
e ne znam... kad sam ja kupovao, bio je drugaciji vid placanja. Ovo je dobro zbog mogucnosti kreditiranja, a ne moras peglati sa dokumentacijom. Nadam se da ce uskoro rijesiti problem.
Obzirom da je ovaj vid placanje tek pusten u pogon moguce je ocekivati i stanovite probleme. Ukoliko imate tehnickih problema i niste sigurni da je transakcija uspjesno zavrsena mozete nazvati broj 033 755010
Kupovinu sam pokušao obaviti preko kupitehniku.ba. Kada mi izbaci prozor RBB banke da unesem podatke sa kartice nakon toga dobijem poruku da je trx neuspješna! Sa karticom uspješno vršim transakcije kupovine sa stranih portala i uspješno sam kreirao paypal racun.
Da bi ste ostvarili kupovinu pomuci kreditne kartice, potrebno je da idete na web portala General servisa http://www.kupitehniku.ba/. Ja sam prije 2 mjeseca kupio frizider i napu, koji su bili isporuceni slijedeci dan. Sad mi je krivo sto tad\' nije bila ova mogucnost kupovine na rate. :(
Zasto ova banka naplacuje usluge internet bankarstva za svoje musterije?! Otvorite racun kod njih i jos im morate placati 3KM mjesecno da biste imali mogucnost online banking!!! NEVJEROVATNO!!!
Pokušao sam kupiti proizvod na web shopu general servisa ali nakon što ukucam podatke sa kartice javlja se greška. Da li je još neko probao?
rajfajzen sucks ni trsaga obavijestenju o blokadi kartica u bih.neprofesionalno do daske.informaciju sam naso na rajfajzen.rs ovi nasi ublehasi samo znaju ponuditi kamatu od 6% i kamatu na orocenje 1% fuj
Momci iz pikpay-a rade posao. Banke naravno pokusavaju pratiti iako su imalo ovo spremno godinama ali tzv. uprava nije kontala sta ima. U svakom slucaju dobra vijest za razvoj trgovine. Jos samo da baza aktivnih korisnika kreditnih kartica na internetu bude 500000 u drzavi. generalno mislim da placanje nikad niti nije bilo problem. Ima servisa koji uzimaju neke provizije ali sve radi. Najveci je problem distribucija i transport robe kupljene online. Tu se drasticno cijena povecava u BiH i samim tim nije isplativo krajnjim korisnicima/potrosacima. Kad bude posta radila dostavu za par KM unutar BiH to ce biti prilika za trgovinu...
ovo je ODLIČNA vijest. velika ušteda za trgovce i korisnike
smrt lihvarima
Pored payPala ja da radim s Raiff?!?!?!!? NE PADA MI NA PAMET! ionako s ovim lopovima ne poslujem vise od 10 godina
zlocinacka grupa
\"Dodatno, u želji da korisnici ove usluge budu što sigurniji prilikom obavljanja transakcija, implementirali smo i \'\'Verisign SSL certifikat sa Extended verifikacijom\'\'.\" Ovo je veliki uspjeh ili informatički rečeno mirikl ??????
@Viva ludež, to Heider i Sanader, to ti je Hypo majstore..
Jako poslovna Hitler jugend rahmetli fašiste Hajdera bank. Oko nje se stalno vrte problemi Sanadera i comp. u Hrvatskoj. Banka iz Koruškog sela Klagenfurt (Celovec).