Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je glup neko ko je pisao članak. Milijarder je bilioner na Engleskom, a neko ko zaradi 1000 milijardi je trilioner. Čuj "moglo ga sprijeciti da postane bilioner" hahahahah
ha bg te njb ne vjerujem sta pisu
@SaREICHevo Jeste, ali po starom Engleskom koji se ne koristi već decenijama - billion je po vrijednosti trenutno, a i u zadnjih 20+ godina, prema međunarodnim standardima milijarda. Muhamed je u pravu; to što ti pišeš može još samo na Wikipediji i u nekim akademskim izvorima da se nađe, ali ne i u novinarskim, ekonomskim ili naučnim objavama. Plus, članak je o osobama iz Amerike..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Covjek uspio da zaradi hiljadu milijardi a mi koji seremo po klix-u ne znamo ni tacno to da napisemo...
@Odaado Poliglota, kako se kaze "mala zmija" na satrovackom?!
Janje se peče u centru Sarajeva, Klitoris novinari ne znaju engleski da bi dosljedno preveli članak, a očito im ni brojke preko 1000 nisu jaĆa strana.
Bolje pitanje je koliko će jedan od njih ponijeti milijardi dolara u kabur i oboriti rekord ?
ovi na klixu ne znaju veci broj od milijardu. ne moze se reci 1000 milijardi, kao sto se ne moze reci 1000 miliona, ni 1000 hiljada. broj koji se trazi je bilion. 1000 biliona je trilion. 1000 triliona je kvadrilion...
Jao super, i sta ces s njima??? umro dabogda s njima ako ne budes dao siromasnima.
Sto bi on dao svoje pare koje je sam zaradio bilo kome? Nije duzan da to radi. Siromasnima se ionako nikad ne moze pomoci i trebaju biti sretni ako im baci koju mrvicu. Uostalom, da nema toliko siromasnih i nesposobnih ovaj covjek ne bi nikad ni postojao niti mogao pokazati svoju sposobnost.
@Uchelo pa i to se slazem i u pravu si 100% i nekad stvarno imam taj osjecaj da ljudi koji danas zive nisu ni zasluzili bolje zbog nacina kako se ophode prema zivotu, ali isto tako mislim da je to sve balans koji je danas poremecen i sve je manje onih koju mogu a nece nego onih koji hoce a nemogu.
članak je debakl na mnogo nivoa, Klixe otpuštaj novinare
Jos jedna glupost iz pera klix novinara - ne zaradjuje toliko godisnje nego toliko ima ukupno! A inace, najbogatiji na svijetu su porodica Rotsild koji nezvanicno imaju bogatstvo 300-500 biliona dolara (odnosno da bi klix novinarima bilo jasnije: 300-500 hiljada milijardi dolara!)
Kako bi to nasa vladajuca bagra u'ravan svukla....
Valjda bilion ?
Trilion.. Bilion (milijarda na našem) je 1000 miliona.
Super novost, dan mi vec bolji...
Autor se ocigledno nazdero i napiJoooo te izgubio tlo pod nogama pa pise svakakve budalaluke i nebuloze
Hiljadu milijardi dolara ?
Zarada jednbog čovjeka je proprcionalna kvantitetu i kvalitetu njegovih laži ! Bakir se više i ne trudi kad laže on gruha po nama iz svih artiljerijsko-medijskih oružja . Da bi ostao an vlasti bezbeli ? A RAZLOG ? Pa već sad ima nekoliko milijardi razloga ! svoju stranačku policiju i tužilaštva na aparatima !
NAravno ni drzgi ne zaostaju , a SVE ĆE IZAĆI NA VIDJELO kad tad, ko što sad u Hrvatskoj izlazi !
Stani ba šta je sa suadijskim kraljem ? On nije čovjek ili je van konkurencije ?? Kome idu nolike pare koje on zaradi. Doduše američkim proizvođačima orućja al i njemu ostane ponešto !