Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i u Federaciji je plata prosjecna 880-890 zavisi od mjeseca, al ima mnogo "gazda" koji isplacuju minimalac na na ruke dobiju jos love koja ne ulazi u ovu statistiku. Takoder konobari u turistickim mjestima dobiju bakšiša još bar 300KM mjesecno.
Da ne spominjem "koji rade za sebe" koji rade u sivoj zoni. Poprilicno zaraduju vise od prosjecne place. najvise ih ima ih oblasti građevine, stolarije, muzicara, saloni ljepote isl Jeste kod nas crno al nije bas crno kao na statistici :D
sta ima baksis sa platom , matere ti ?????
u jbt tek sam 2 godine u njemackoj a Bosna se razvila ko real madrid
"najviša prosječna plata" Bravo kliksu
Čitaš li ti sve? Imaš prosječnu platu u finansijskom sektoru, prosječnu platu u sektoru ugostiteljstva zatim turizma, zatim ovog zatim onog... dakle najviša prosječna plata od svih sektora je u ovom finansijskom. Najniža u ugostiteljskom. Što čitaš uopšte teme oko kojih nemaš pojma.
Svi u Bih na drzavnom budzet imaju fine plate, dok raja kprip se.
Ti kupus, oni meso, u prosjeku jedete sarmu
On= 2.038,5 KM Ja= 679,5 KM PROSJEK 1.359 KM :D :D
@JoeBlack2nd na vrijeme je, ali me, da izvines, JxxE prosjek :D :D