Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO PAR ISTINA http://austriantimes.at/news/Business/2013-12-02/50164/Bank_Austria_Admits_Former_CEO_Being_Investigated_Over_Madoff_Fraud http://www.ft.com/cms/s/0/ba23dc42-67ed-11e3-8ada-00144feabdc0.html#axzz32QLqHvQ6 http://www.euronews.com/2013/05/24/raiffeisen-bank-ceo-resigns-over-property-deals/ https://www.facebook.com/euribor.kredit/posts/1445101089101492 I NA KRAJU J.P. MORGA I JOS NEKE BANKE SU PLATILE DOBROVOLJNO 4.7 MILD DOLARA KAZNE ZBOG NAMJEŠTANJA EURIBORA LIBORA I STA TI JA ZNAM ....PA KAKO DA NE BUDU LIKVIDNI.... ***************************V A Ž N O ************************* SVI KORISNICI KREDITA PO EURIBORU J A V I T E S E I PROVJERITE KOLIKO SU VAS OPLJACKALE BANKE .PODIGNITE TUZBE U TEKSTU IMATE LISTU ADVOKATA KOJI ZAJEDNO SA UKK SVICARAC POKRECU AKCIJU ....... NE DAJTE DA NAS PLJAČKAJU RAIFFEISEN LOPOVI I OSTALI ***************************V A Ž N O *************************
Hahahahaha neka placa merkelova hoce Bugare i Rumune u EU a BiH nikad nije ni posjetila...
Neka otvore u bih strasno ce dobro raditi
...jel se đe maknem, namah zijani dunjalukom :)
Bugari su ušli u Sofijuu
njihov dodik je ogulio..
PROPAST CE SVE I JEDNA !
Kako da ne. Hahaha E odavno vecu glupost nisam procitao.
Jel ono Bugarska u EU?
KAKVE veze ima ovo sa EU?
Ima jako mnogo veze. Zna se da je Balkan interesna zona Njemačke i Austrije i da na Balkanu mogu postojati samo Austrijske banke. Ostale banke koje su lokalne državne će biti uništene. Sav kapital treba da ide preko Austrijski banka koje će imati monopol.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Što Banke više padaju,Izrael više pada,a Stanovnici planete su Bogatiji.....