Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dabogda propali svi daju otkaze radnicima koji rade i po 10 godina a ovamo otvaranje ovog otvaranje onog. blago onom koga je zaobišlo da radi u ovoj banci. ja sam robovala 10 godina sa mizernom platom i samo dođeš na posao i kažu ti netrebaš više tehnološki višak, a poslije par mjeseci prime nekog "mladog bankara". ma sve je ovo gamad fuuuujjjj. još jednom ponavljam blago onom koga je zaobišlo da ovdje radi
Zadnjih 30 godina američkim državnim finansijama upravljaju ljudi koji dolaze iz privatne finansijske institucije Goldman & Sachs. Grčka vlada se uspjela zadužiti do grla jer su za pozitivnu ocjenu kreditne sposobnosti redovno plaćali 300 miliona $ upravo Goldman & Sachsu. Uđite u bilo koju banku u Bosni i pitajte kolika je kamata za neki kredit, pa će vam reći recimo 14%. A kad izračunate da ste podigli 10.000 KM i da treba vratiti 15.000 KM onda se to ne uklapa u 14%. Ne treba biti matematički genije pa da skontate da je kamata 50%. Pa onda kad pogledate plan otplate kredita, vidićete da se prvo otplaćuje kamata, pa tek onda glavnica. Zašto? Pa zato ako slučajno nakon godinu dana recimo, dođete do nekih novaca i poželite da ranije isplatite banci kredit, u tom slučaju banka nije na gubitku, jer ste do tada već uplatili najveći dio kamate, a glavnicu ni pipnuli... Sve su to židovske finansijske malverzacije, a oni to neprestano rade i dalje razvijaju, iako im je vjera to zabranila.
slikajte gospodu kad daju pare i otvore neki proizvodni pogon....
Upravni odbor Procredit banke: Mr Ralf Niepel Mr Jasper Snoek Mr Wolfgang Bertelsmeier Mr Rochus Mommartz Ms Doris Köhn, Deputy Chairperson Dr Claus-Peter Zeitinger, Chairperson (http://www.procredit-holding.com/front_content.php?idcat=24) link za oficijelnu stranicu ove banke. Ono što odmah pada u oči je da su većina članova nadzornog odbora banke Židovi. Ono što su bankari uspješno zamaskirali, uz pomoć vlada zapadnih država i naročito medija, jeste da su BANKARI DIREKTNO NAJODGOVORNIJI ZA SVEOPŠTU EKONOMSKU KRIZU U SVIJETU, KOJA SE PONAJVIŠE MANIFESTUJE RECESIJOM. Ono što niko normalan ne bi mogao da shvati jeste činjenica da su lopovima koji su opljačkali narod i pronevjerili na hiljade milijardi dolara, političari DALI NOVAC POREZNIH OBVEZNIKA, a oštećenima, štedišama i radnicima nisu dali ni banke. U SAD su za 18 mjeseci banke pronevjerile imovinu penzionih fondova u visini 3.000 milijardi dolara. Vlada SAD bankama je dala 720 milijardi dolara pomoći i 0 dolara penzionerima.
Pa šta fali ako su židovi? Živjeli ŽIDOVI!!!!!
Sirbegovic dobro hajrovao sa ovom zgradom. To je par miliona.
SAMO JOS JEDNA ZGRADA U KOJU NE ULAZIM :$ AL ETO NEK VAM JE SA SRECOM :D
ovo je stvarno super :)
cestitke naj banci, sretno