Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popašće isto kao i kod mene kada je privredna banka Sarajevo moju štednu knjižicu prije ratnu proglasili nevažećom sobzirom da kako kažu da su ta srestva neznatna.. To su prevaranti i lopovi oplaćkali stare stediše.
U Sarajevu na ovaj dan nije rođena samo jedna beba. Nije ok. da je promocija napravljena samo u bolnici Abdulah Nakaš, a zapostavljena bolnica Jezero. Nije ok. da je pomenuta samo jedna beba, a ostale zaboravljene. Sretno novorođenim i zunajte da je to ništa što ste dobili, koliko vas je Vlast još nerođene zadužila.
Ma kakvo povjerenje,a gdje su pare od stedisa sto su bile prije rata GDJE JE TO POVJERENJE
Pa i druge banke su imale slicne kampanje. Članak je plaćena reklama.
EEj, imala i ja istu ko dijete, i kasicu :) Sve propalo, inflacija, devalvacija, šta li je ono bilo.
Haha, ma ne sjećam se, kvadrilion ničega ispade :) jesu tad neke milijarde bile u opticaju, dobro si. Al znam da nisam nikom dala da mi dira, ko eto moje, ni kasicu ni ovu knjižicu. Možda sam i mogla nešto izvući da sam pustila starije :)
Kakva farsa... Koja je kamata na štednju? Mjerite u promilima?
bacili djetetu " na celo " .
Lijepa gesta...