Finansije
54

Privredna banka Sarajevo uručila štednu knjižicu sretnim roditeljima

Klix.ba
U Privrednoj banci Sarajevo današnji dan je u znaku budućih klijenata – novorođenčadi.

"S obzirom na važnost današnjeg dana i akcije koju je pokrenula naša banka, danas je u Općoj bolnici 'Abdulah Nakaš' u Sarajevu uručen poklon u obliku štedne knjižice na ime dječije štednje ponosnim roditeljima naše najmlađe klijentice, Almi i Elviru Tabak. Štedni ulog glasi na iznos od 100 KM. Prvi vrijedni poklon je uručen od strane prim. dr. Mirsada Puzića i predstavnika Banke Nedžada Brkića i Anese Imamović", sapćeno je iz ove banke.

Privredna banka Sarajevo povodom 31. oktobra nastavlja sa pokrenutom promocijom u vidu poklona štedne knjižice novorođenim bebama na današnji dan, a u cilju stvaranja navika štednje naših najmlađih na području FBiH i Distrikta Brčko.

Rok za preuzimanje ovog vrijednog poklona je do 31.12.2014. godine u bilo kojoj poslovnici Privredne banke Sarajevo.

Svjetski dan štednje je uspostavljen sa ciljem informisanja i predstavljanja ideje javnosti širom svijeta o čuvanja novca u bankama u svrhu promocije stvaranja navike štednje i značaja planiranja budućnosti. Počevši davne 1924. godine obilježavanje ovog dana je ubrzo postalo godišnja tradicija u nekoliko zemalja praćeno kampanjama i akcijama za povećanje štednje.

Štednja je pravi održiv način zadovoljavanja današnjih potreba u cilju stvaranja podrobne društvene i ekonomske budućnosti novih generacija i naraštaja.

Više informacija o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti putem e-maila, pozivom na 033/277-800 ili na našoj Facebook stranici, saopćeno je iz Privredne banke Sarajevo uz poruku: "Povjerenje stvarano decenijama - Vaša Privredna banka Sarajevo".