Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek imamo informaciju o raspodjeli sa Jedinstvenog računa "FBiH, RS, Brcko", a NIKAD informaciju o tome koliko su PRIKUPILI "FBiH, RS i Brčko"...
Ne znam jel glup onaj koji pise , il bezobrazan spram onih kojima se pise… Povecajte cjene proizvoda i dobije te vise poreza…u biti vise para koje manje vrijede!
RS je samo teret ,treba njoj dati koliko s uplatili a to ne bi moglo biti ni Dodiku za njegove privatne potrebe.
RS stoji za cirka 28% ekonomije BiH, a dobija puno vise.
To pitanje niko ne pokreće a mi plaćamo njihove palverzacije i potkopavanje društva i države.
kroz porast prihoda UIO se moze pratiti postotak poskupljenja života.Kada prihodi krenu opadati tada se može očekivati da ce jeftinije biti živjeti.Sve dok prihodi rastu to znači da nešto plaćamo skuplje.
Moraš prestati sa takvim razmišljanjem. Jednostavno imaš nevjerovatna očekivanja.
Vi novinari svaki dan pisete vise uplate od pdva vise uplate od akcize rekordni prihodi rekordni budzeti a imete li bar jednog novinara da istrazi pa da nas sokira kad objavi na sta se te pare trose a mi znamo jedan dio npr Okericdoijo milion za 2 godine da dijeli kako hoce a istrazite nam gdje idu milijarde nasih para a vidimo da se sve i sto se gradi ide na kredit tj nase zaduzenje
Večina para ide za politiku, nešto malo se ulaže u puteve i takve stvari. Mi jednostavno imamo preveliku administraciju i previše uhljeba.
Za 11,2% je manje para u đepovima građana BiH.. Ovoliku lovu od PDV potrošise samo u potrosnju, a ne u privredu.. Šteta baš..
Uvoz isto veci..
I šta mi građani imamo od toga jedno veliko ništa ali zato glavonje imaju ..
Tako i treba. Glavonje znaju šta rade, a građani blesavi pa biraju iste glavonje.