Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko će ovo da uzme,.........zapali se bosno
Taman sam se na sabahu ponadao evo jedne vijesti normalne nesto se transparentno prodaje.... Kad ne lezi vraze
Čim se u državni "biznis" uključe svastike, zetovi, snahe i ostala "famelija", mo'š mislit' kako će to da grohne.
Kupit ce arapi, nemas brige...
Bas se nesto pitam kada stigne ovaj Ivica Curic i biti izvrsni direktor Autocesta i baviti se nekretninama i malverzacijama itd. Naravno, sve u toku radnog vremena, i sve mu placaju gradjani BIH! Da je iole sposoban, ne bi mu nekretnina zavrsila na sudskoj prodaji. Eto ko nam vodi Autoceste, ne zna ni svoj zivot posloziti. Zato i nemamo autocesta
To sto kazes je jedan aspekt, a zapitajmo se koji idiot je procjenio ovaj objekat na 12 miliona???? Taj novac niko nikada nece dati za ovu nekretninu pod stecajem!! Trebali su staviti 2 miliona pa bi bilo neke sanse. Ovako Ivica nesmetano kupi zakupe i ostalo i smije se glupanima.
drzavljanin bejha bagerom opljackao zlataru u lincu hahhahahhahahhahah joj balija
drzavljanin bejha bagerom opljackao zlataru u lincu hahhahahhahahhahah joj balija