Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivamo i mi državu da izmiri svoje obraveze prema građanima.
Kad bi jos znao sta od drzave dobijem za placen porez
Dobijes jedno veliko nista, porezna je najveci kriminal. Kada treba da ti pomognu 8 tona papira traze kad treba da blokiraju to ide vrlo brzo kroz jedan papir i dvije recenice.
Svakako halalite kamate, ne placaj nista.
Uplatiti? isplatiti...!? Pomozite, nešto me muči fond riječi.
U FBiH i kifla fiskalizirana a u RSu nisu fiskalizirani, prijave prihod koliko hoće. Porezima FBiH se izdržavaju sve institucije i dobar dio RSa.
U FBiH i kifla fiskalizirana a u RSu nisu fiskalizirani, prijave prihod koliko hoće. Porezima FBiH se izdržavaju sve institucije i dobar dio RSa.
Porezna uprava krije uplacene doprinose!!!!????
Moram citirati Šešelja: " vi pripadnici PUFBiH, možete prihvatiti samo da mi po#u#ite ku#ac"! Smanjite poreska opterećenja, pa xe i ljudi plaćati
Prica im je kao pravi reketari. Plati, suti, budi dobar - necemo ti nista.... u suprotnom...gorit ces u paklu...
Oporezujte luksuz i kockarnice pa tražite od njih.
Od ove drzave je sevap krasti
POCNETE NA SILU NAPLACIVATI I DA VIDIS KAKO SE PLACA NA VRIJEME