Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj bosnjo Mitala i uci. Dodje ti indijac u tvoju drzavu, zagadi ti vazduh, unisti prirodu, plati ti minimalac, da malo kesha nacelniku, i iznese iz BiH u Indiju milijardu KM
ne mozemo mi zagadit kao indijci. jedino su rijeke u indiji prljavije od nasih.
Manjeg entiteta ni na mapi hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ispade Fudu Kasumović opet u pravu, Elektroprivreda milijardu u dobiti a huška rudare da im Fudo da plate. SDA bagra. Definitivno živimo u BiH, odnosno B(ingu) i H(ifi).
Gdje je premier citluk il to nije FBiH hahahaha ???
"Uzp" će platiti najviše poreza na dobiti
Gledaj BINGA prvi a plate najmanje hahaha svaka čast
Znači INA ima najbolje gorivo
Trgovina uvik ima najvecu profit, to znaju dica u Školi! A marže da Bog sačuva, cijene ko u Njemačkoj a plaće ko u Južnom Sudanu! Objavite članak sa profitom od neke proizvodnje!
Ne mogu da vjerujem da ljudi ne razlikuju prihod i profit 🤣🤣🤣
Sve profiteri nafta, ili decenijski izrabljivaci i robovlasnici koji naprsvise carstvo a uz malo marketinga promovisu se kao dobra kompanija i sl.
Slobodno navedite u BiH, ne samo u federaciji
Samo proizvodnju poštujem. Robovi koji samo lihvare i preprodaju mi se gade. Nastali su na robovima koji su svoje zdravlje ostavili za tri stoje..
gde su firme iz repulbike srpske?
ja 80%plate ostavljam u bingu,kako nece biti prvi
HOLD INA drugo mjestoa najgori poslodavac sa najmanjim platama radnika ubjedljivo. Popricajte sa njihovim radnicima i vidjet ce te koliko nezadovoljstva je medju njima. Kazu da rade za 650 KM.
Među Top 10 su 4 pumpe pa nek narod vidi cime se u Bosni najbolje baviti.
A plate 1000 ili manje.