|

Otvoren Raiffeisen Club kutak za studente Ekonomskog fakulteta

Otvoren Raiffeisen Club kutak za studente Ekonomskog fakulteta
27
F
FENA
17.2.2017. u 12:44
0
komentara
27

dijeljenja
1/12 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
2/12 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
3/12 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
4/12 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
5/12 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
6/12 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
7/12 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
8/12 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
9/12 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
10/12 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
11/12 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
12/12 Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba
Dekan Ekonomskog fakulteta u Sarajevu (EFSA) Kemal Kozarić i predsjednik Uprave Raiffeisen banke u BiH Karlheinz Dobnigg danas su otvorili Raiffeisen Club studentski kutak na EFSA koji je tehnički opremljen tabletima i punjačima za mobitele, te u okviru kojeg će studenti moći online aplicirati za Raiffeisen Club paket za mlade.
Kozarić je na prigodnoj svečanosti istakao da studenti EFSA imaju visoki stepen znanja o bankarskim uslugama, te da pokazuju poseban interes za nove bankarske proizvode kao što su internet i mobilno bankarstvo.

Naveo je da smatraju da je budućnost bankarstva u ovom vidu poslovanja i da su zato s partnerskom bankom odlučili pružiti studentima mogućnost da dođu do najnovijih informacija o ovom načinu poslovanja tokom boravka na Fakultetu.

Raiffeisen Club je besplatan paket usluga i proizvoda za mlade koji je banka prije nekoliko godina kreirala u nastojanju da, kroz prilagođen i savremen pristup, mladima približi svoje proizvode. Club paket između ostalog sadrži uslugu Raiffeisen mobilno bankarstvo, a namijenjen je mladima koji imaju namjeru da se finansijski osamostale, ali još nemaju stalno zaposlenje.

Paket je dostupan svim osobama između 15 i 26 godina i besplatan je do zasnivanja radnog odnosa ili navršene 26. godine.


"Naša dugogodišnja partnerska saradnja s EFSA je višestruka. Ove godine smo podržali Ekonomski forum u organizaciji tog fakulteta, a tokom godine stipendirat ćemo i studente ove institucije. Naš odabir EFSA je logičan uzevši u obzir sinergiju bankarstva i ekonomije kao nauke, ali i činjenicu da je imperativ ove ustanove prihvaćanje novih trendova", kazao je Dobnigg.

Podsjetio je da ta banka već niz godina mlade podržava i putem projekta Raiffeisen Galerija koji se uspješno realizuje u saradnji s Akademijom likovnih umjetnosti u Sarajevu.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.