Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je oktobar bio topao trebali bi sad novembar besplatno grijati
Pa vec smo dobili racune kako ce smanjiti?!?!
Niko nikicu, eadi se o racunima koje ces dobiti 4-5 decembra! Ovi oktobarski su vec prosli!
Zato je I sudstvo zatrpano računima koji gradjani nece da plate iz ovih razloga,15 oktobra pustili grijanje i daju cijenu kao za čitav mjesec ,50 % treba biti manja za oktobar ,gdje ode 27%
Najublehastija firma u zemlji. Javno preduzeće koje nije zakucalo ekser od 1982
Kažu da će toplane početi da naplaćuju grijanje prema stvarnoj potrošnji od 1.1.2025. očitavat će se mjerači za cijelu zgradu i djeliti na kvadraturu stanova, za one potrošače koji nemaju svoje mjerače. Ja to slušam od 2016. i to se samo prolongira, ovdje treba da padne mrtva glava, pa da se to pomakne s mrtve tačke.
Sve sami lopovi u Toplanama od direktora pa nadalje. Samo gledaju kako će zaraditi preko naših leđa
Divno. Koliko će nama koji se grijemo na plin, Vlada KS oduzeti od računa? Ili ćemo mj plaćati ovu razliku s obzirom da će plin otprilike toliko da poskupi?
zamalo, a moglo je i 23,7%
a sta je sa onima koji se ne griju na toplane a zive na minimalnoj penziji
ugasit toplane podhitno
Populizam pred potpuni kolaps sistema!!!
kakav kolaps..u tvojoj glavi
Kao novogodišnji poklon uvećati će ga duplo
Pohvalno.