Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4,5 od 5. Simbolično
@Miko05 Kaze eto , neka ostane nesto i proizvodjacu... Drzava je nezasiti aparat i firma koja upravlja zivotima gradjana i koja gleda samo svoj profit - ko to nije skontao do sad- sad hoce - porezi su najveca prevara svih vremena
Sta prosjecan gradjanin ima od akciza? Nista. Najgori putevi, zdravstvo, skolstvo, u svemu najgori u Evropi. Jedino imamo najvise politicara, najplaceniju administraciju, najvise parazita na drzavnim jaslama. Apsolutno, drzava bez svrhe, sluzi da prikupi pare da ih potrosi na sebe.
smanjuj nepotrebno OGROMNU administraciju +ugasi KUPOVINU LUKSUZNIH AUTA+SMANJUJ PLATE PARLAMENTARCIMA+++++++IMA TU PUUUUNO PROSTORA JER BIH ADMINISTRACIJA TROŠI OGROMNE PARE.
4.5km akcize nije sigurno najveća u evropi. To je nešto više od 2€. Sitnica! Zbog zdravstvenih ralzoga kutija treba biti 10km a borba protiv crnog tržišta jača.
E moj bake kuku tebi,sve ovoj je tvoje sve si unistio sto se moglo unistit,jos ti je osto vodovod i elektrodistribucija da prodas,i krediti koliko si nas zaduzi,netreba nama korona bake je nama gori od korone
Ako neko zeli prestat a ne moze, ima u Dubrovniku hipno terapeut koji pomocu hipnoze ucini da ti se cigare ogade
Koliko se ne ubere to znate a recite koliko uberete
Za ove Plate cigare trebaju biti 2-3KM Ave preko toga nije nikakva akcija vec pljačka naroda. Cigare stvaraju ovisnost i ne moze se prestati pušiti tek tako a oni to koriste. Država ne gubi nikakve milijarde vec pljačka vlastiti narod.
u mojim ocima samo milijarda manje koja ide u dzep budzetskim uhljebima i politicarima
hahaha u sta pare ide i to neispravno a o zdravlju da ne govorim
Pita li se iko odakle toliko duhana da se proizvede toliko cigareta u svijetu ? U cigaretama tvorničkim namanje je duhana, a najviše papira (sličnog papiru koji se prije koristio za proizvodnju fišeka, onaj malo deblji, ne ovaj moderni glatki fišek) koji se boji bojom duhana i aromatizira (flavorizira) duhanskom aromom. Vrlo lako provjerljivo.
@milimo i zaboravih, taj se papir, koji dolazi u velikim tubama, reže isto kao duhan.
KAKO GLUP,NAJGLUPLJI NAROD.TEMA AKCIZE,A STOKA SITNOG ZUBA,LUPA O PILETNI...E GLAVNI RAZLOG ŠTO NAM JE OVAKO KAKO JE,NA DNU SMO DNA...SAMO DA SE ZAOBILAZI ISTINA I SUSTINA...
Spustite cjene cigara,i problem rjesen...
Faruka platila duhanska industrija da prica gluposti i lazi koje samo njima idu u prilog.
bolje se dobro najest nego se trovat pa koliko god skupe bile a ni gorivo nije daleko od ovoga koliko drzava otima od svojih gradana a radi tj neradi nista a sto je najgore sve ove pare u budet uhljebima...
Kaze se hvala pusacima sto punite budzet HAAHAHAHAHAHHAAH
Ko im ebe mater kad su gladni.Malo im od akciza za duhan,malo im od akciza na naftu,malo im porezi na topli obrok.Pa dokle vise ,da hoce pocrkat mater im njihovu.