Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Federacija godisnje gubi na susjednom genocidnom entitetu 700 miliona KM nepravednom raspodjelom PDV-a. Apel na federalnu vlast da smanji sve poreze na plate ili ukinu poreze za odredjene usluge u visini od 700 miliona KM. Tako ce Federacija opet dobiti isti novac raspodjelom, poslodavci ce dobiti ogromno rasterecenje, a genocidni entitet neka gleda kako da prezivi sa 800 miliona KM.
Isto i za putarine. Na raspodjeli za putarine Federacija gubi skoro 40 miliona KM. Smanjiti putarine na 1,00 KM i srezati prilive ovim genocidnim parazitskim uhljupima.
Genocidni entitet samo parazitira na Federalnom budžetu i naravno, grebu se za svaku donaciju. A puna usta "patriotizma". Neka odmaknu od Federacije, nek idu raditi u Srbiju ako im ne odgovara u Federaciji. Eno ima u Srbiji plata 100 eura plus lapotašenje roditelja GRATIS.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dajte im da još kupe koji helikopter ili avion. Nikako ne dozvoliti da unište stabilnost BAM, bosanske marke. Banke u svom entitetu su uništili pa bi sada i Centralnu. To je već Memorandum 2.
Vidio rudonja iz Laktaša da rs tone sve dublje u finansijsku krizu niko mu neda para pa bi sad iz Centralne banke lovu da počepi rupe, malo sutra, a možda bi mu Bakir dao ali nedaju stranci može samo sanjati.
Francuska međunarodna općinska banka BFM Odaberite brzi zajam od 2.000 do 30.000 eura sa rokom otplate do 10 godina ili naš poslovni zajam do 5.000 eura s rokom do 5 godina. Fiksna stopa od 4% za sve kreditne ponude. 15-minutna Internet procedura. E-mail : [email protected] WhatsApp 065730632 Brzo i sigurno!
Šta je cilj? Slabljenje države.
E tu možete samo zapalit, ili popušit kako god hočete.
Sto mnogi pisu gluposti ,Pa MANJI ENTITET JE isto BOSNA I HERCEGOVINA nevidim problem i ako im federacija malo po,ogne samo to treba objaviti kao sto se objavi kad im srbija bilo kakvo smeca pokloni.MILOSTRAG DODIK JE DUZAN DA SE JAVNO ZAHVALI ZA SVAKU POMOC IZ FEDERACIJE POSTO SU MU USTA PUNA SRBIJE KAD IM NESTO POLONI ILI POMOGNE JADO JADNI SAMO PROSI
Nema inflaacije, stabilna banka….. ali u .urcu a sve živo poskupulo a penzije ne mrdaju. Halaši političkoj malo 5000 - 8000 KM. Mrš u 3PM!
@gooBiHgogo2020 NEMA INFLACIJE IMAJU POSKUPLJENJA - brkaš pojmove jbga
@OkrutniHamo Sve je to uredu, ali DZE SU PARE!?! Mislim naravno i ove sto su tu vec, baska raspodjela...DZE!!?
Lagano umirem...
RS kokosinjac
Kada zagusti, sve ce njima Bakir dati i spasiti ih, bitniji su njemu Dodik i Covic nego svi ostali... i ptice na grani znaju da Bakir i Seka godinama ljetuju skupa sa Covicem
Paraziti samo znaju uzimati i otimati.. nista im ne treba dati
SDA je stranka koja drži RS u životu, to bošnjo treba da shvati nekad
Federacija finansira RS na razne načine i preko centralne banke saniraju se propale banke u RS-u (Bobar, Pavlovića, Republike Srpske). Zbog toga Federacija godinama ne može da ide naprijed jer ima kamen oko vrata zvani RS u kojem se svakodnevno usvajaju Zakoni koji su protuustavni i onemogućavaju firmama iz Federacije da posluju u RS-u. Novalić i kompanija sve to znaju ali kako će protiv partnera u vlasti.
Treba se odcjepiti od genocidne!?
Samo ih pustiti da sami crknu... Pricaju o drzavi sami se po sili zakona gase kao zajednica a kamo li drzava... Kme kme..
Nemre ba zivot na kredit nemre i nemre..