Komentari (278)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjedoci ste da sam nikakav političar..Jesmo vala,vec duze vrijeme !
Makar je skonto da je nikakav politicar
MostaracOdDo Dao Bog da ti Foooooodil frljoka u kuci finansije vodi majmune, pa da vidis kako je dobar kad ne budes za hljeba imao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moramo se uhvatiti za ruke i preživjeti ovaj period...Pa mi vec prezivljavamo period od 30 godina,ne zivimo...prezivljavamo !!!!
hajmo sada svi zajedno ringe-ringe-raja
Bošnjo, uzmi 100 KM, kupi hljeba i nastavi svoj bijedni život.
Kakvo vrijeđanje inteligencije, sebi platu povećaju za 500 km a socijalnim slučajevima daju jednokratnu pomoć od 100 km. Tragikomedija cime se sluze da bi na vlasti ostali. Ako ih ponovo izglasamo ko narod bolje nismo zasluzili I samo smo za socijalu.
Tako je. Samo bijeda ne vidi svojim očima, bijeda samo vidi 100 maraka.
Sve je Fadil dobro rekao, Vlada FBiH pomaze ise nego drugi nivoi vlasti da stanovnisto prodje kroz ovu krizu. Nije na FBiH nivou politicarima povecana plata. Botovi rade prekovremeno da ubijede narod da je i njima povecano. Zagrcnuli se od Fortinog sendvica da Bog da.
Nema Đorđo Armani pare djeli kso Vučić
Ma nisi ti toliko ni loš koliko mi nismo normalni kad ovoliko možemo trpiti i tebe i one koji te tutnuše,tu,gdje jesi
100 KM penzionerima sa najnižom penzijom a oenzionerina koji imaju samo 10 KM veću penziju ŠIPAK. Nisu dobili ništa. Tako je i za markice
Sebi 500 KM svakijesec, penzioneru 100 KM jednom u 30 godina ?!! Ne bi se reklo da si ti loš političar ... Dobru si ti školu s Bakirom izučio ... L o p o v č i n e !!!
Ne znam što mrze čovjeka, ako izuzmemo ove respirator, u što su ga drugi uvukli, čovjek radi dobar posao.
Sav si ti nikakav.
Rodi ga majka 😅
https://m.youtube.com/watch?v=e30DxUZ2TsY
15000 otišlo u pemziju a zaposleno 10000
I ništa idemo dalje, ha ha, koji idiot majko mila
Da je htio biti sex simbol bio bi. Ali je odlučio da bude kreten
Cijela BiH mu govori da je panj, a on evo tek sad prizno. Fer bi bilo da se nikad vise ne ukaze na kakvoj funkciji.