{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najbolji izbor kredita u Union Banci

S
19.10.2015. u 15:08
0
Najbolji izbor kredita u Union Banci
0
Najbolji izbor kredita u Union Banci
Union Banka u svojoj akcijskoj ponudi za stanovništvo nudi atraktivne opcije instant, stambenih i potrošačkih kredita! Tako je instant potrošački kredit Union Banke najbolje rješenje ukoliko Vam novac treba "odmah i sad" jer ga je moguće realizovati u roku od 24 sata od trenutka dostavljanja dokumentacije.
Iz Union Banke posebno ističu akciju stambenih kredita. Uz izuzetno povoljnu kamatna stopu od 5,49% (primjer: EKS 5,80% izračunata na iznos od 150.000 KM, rok otplate 15 godina i naknadu u iznosu od 1%, te je informativnog karaktera), posebna pogodnost se ogleda u 0% naknade za obradu kredita, za sve one koji po prvi put rješavaju stambeno pitanje.U ovoj akciji se nalazi i ponuda gotovinskih i zamjenskih potrošačkih kredita sa iznosima do 30.000 KM, povoljnim i fiksnim kamatnim stopama, te rokom otplate do 7 godina, a koji su odličan izbor ukoliko trebate riješiti postojeća zaduženja u banci ili planirate kupovinu bijele tehnike, namještaja , putovanja i sl.
Napravite najbolji izbor već danas! Više o ovoj akciji saznajte na www.unionbank.ba ili posjetite najbližu poslovnicu Union Banke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: