{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Union Banka obnovila zgradu od historijskog značaja za Travničane

S
12.10.2015. u 08:27
34
Union Banka obnovila zgradu od historijskog značaja za Travničane
34
U Travniku je otvorena renovirana poslovnica Union Banke, a Travničani su bogatiji za još jednu obnovljenu zgradu od historijskog značaja.

Pristupili smo procesu spašavanja objekta u kojoj se nalazi poslovnica Union Banke, te smo doprinijeli zaštiti i očuvanju fasade ove važne građevine koja u novom ruhu uljepšava Bosansku ulicu", istaknuto je iz Union banke. Kako je u svakoj od renoviranih poslovnica prisutan neki detalj koji je jedan od obilježja grada ili općine u kojoj se nalazi poslovnica, bilo je nemoguće kreirati novi izgled poslovnice Union Banke u Travniku bez motiva izvora "Plave vode", najkraće rijeke u BiH.

"Zadovoljstvo nam je što će od sada i klijenti u Travniku dobivati kvalitetne bankarske usluge u ugodnom i modernom ambijentu, za koje posebno izdvajamo akcijsku ponudu različitih kreditnih proizvoda i to po fiksnim kamatnim stopama tokom cijelog otplatnog perioda", poručuju iz Union Banke.

Upravo stambene kredite Union Banke karakteriše izuzetno povoljna kamatna stopa od 5,49% (EKS 5,80% izračunata na iznos od 150.000 KM, rok otplate 15 godina i naknadu u iznosu od 1%, te je informativnog karaktera). Iz Union Banke su posebno naglasili i pogodnost koja se ogleda u 0% naknade za obradu kredita, za sve one koji po prvi put rješavaju stambeno pitanje.U ovoj akciji se nalazi i ponuda gotovinskih i zamjenskih kredita do 30.000 KM, sa povoljnim i fiksnim kamatnim stopama, te rokom otplate do 7 godina, kao i Instant potrošačkih kredita koje je moguće dobiti u roku od 24 h, od momenta dostavljanja uredne i potpune dokumentacije.

Posjetite Union Banku u Travniku, a više o akciji kredita saznajte na www.unionbank.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: