{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova akcijska ponuda u Sparkasse Bank: Nenamjenski kredit u jednom danu

27.8.2015. u 10:49
0
Nova akcijska ponuda u Sparkasse Bank: Nenamjenski kredit u jednom danu
0
Nova akcijska ponuda u Sparkasse Bank: Nenamjenski kredit u jednom danu
Sparkasse Bank u svojoj novoj akcijskoj ponudi za stanovništvo nudi najbrži nenamjenski kredit u jednom danu, do 20.000 KM bez hipoteke i jemaca, te podnosiocima kredita omogućava brzo odobravanje finansijskih sredstva, kroz jednostavnu proceduru i snižene troškove obrade.
"Svjedoci smo da danas klijenti zahtijevaju brzu reakciju banke kada su u pitanju njihovi zahtjevi, a mi se tome sa zadovoljstvom prilagođavamo. Kako bi zadovoljili potrebe klijenata za brzim odobravanjem finansijskih sredstava, uspjeli smo kreirati brzi nenamjenski kredit čija realizacija zahtijeva svega nekoliko sati.

Sa "nenamjenskim kreditom u jednom danu“, omogućavamo našim klijentima da praktično u istom danu kada podnesu zahtjev za kredit, uz uredno dostavljenu dokumentaciju, odobrimo finansijska sredstva – do 20.000KM po skraćenom postupku uz snižene troškove obrade od samo 1%.

U akciji klijentima stoje na raspolaganju i veći iznosi kredita, koje mogu realizirati i uz još povoljniju kamatnu stopu, ali njihova realizacija podliježe redovnoj vremenskoj proceduri odobravanja. Posebno ističemo da je u toku trajanja ponude naša Shop&Fun kartica bez naknade i bez kamate do 12. mjeseci “ izjavila je Alma Kratovac Direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom.

Kako Sparkasse Bank svojim klijentima nastoji ponuditi odgovor i za sve veće investicije koje iziskuju značajna finansijska sredstva, na raspolaganju je i nenamjenski kredit sa hipotekom koji nema ograničenja u željenom iznosu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: