Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi bi radije tebe h.e.b.a.l.i., osim ako nisi neki gabor, ali zato uvijek ima vreća prkeo glave :P
Dragi bože molim ti se po ko zna koji put Uslisi moje molitve i pruzi mi sansu da zivim u nekoj Normalnoj drzavi Amin
ne koristim usluge niti jedne od ove dvije kompanije niti cu ih ikad vise koristit
@bucko - Da si procitao do kraja sta je napisano mozda bi i shvatio sta pise. U danasnje vrijeme veliki broj telefonskih brojeva dostupan nekome znaci novac. Koga briga ciji je broj, moj pogotovo ili tvoj. Pogledaj malo agencije za istrazivanje trzista koje se bave nasumicnim pozivanjem telefonskih brojeva. Bas me zanima sta mislis odakle im brojevi mobilnih telefona. Sigurno su prepisivali jedan po jedan iz imenika hahahahahahah. Uglavnom poenta mog komentara nije bila ta da je moj broj interesantan nekome vec da BH Telecom a kamoli Raiffeisenbank jako malo rade u interesu klijenata kako punih usta na par mjesta u clanku rece gosp. Muller. Jasno je ovdje ciji je interes u pitanju. A sada odoh sanjati. Ko zna mozda kakva plavusa nazove.
da bas su eto zato uveli to...ccc u evropi to postoji godinama, mi kaskamo za njima u svakom pogledu...a bas je eto TVOJ broj zanimljiv nekome - sanjaj!
ovo vec godinama ima u EU kod nas je jos uvijek kameno doba po svim pitanjima.... kamenjarnik...
Dobar nacin da Raiffeisen bez da ikoga pita dodje do ogromnog broja telefonskih brojeva. Onda ce poceti maltretirati ljude raznim ponudama a BH Telekom ce sve to slatko naplacivati
počeli su me pravo pozitivno iznenađivat, još samo sportclub da uvedu
bolje bi im bilo da omoguce promjenu pina na bankomatu
hajd et..kad ste navalili..
-Nedzad direktor k.uja jajara.
j.e.b.o vam bh telecom m.a.t.e.r